Edwards: Ispričavam se Belalu, sad želim Usmana

Britanac Leon ‘Rocky’ Edwards (29, 18-3-1 NC) nije se proslavio u povratničkoj borbi u UFC-u na Fight Nightu 187.

U kavez je ušao prvi put od srpnja 2019., ali njegova borba s Belalom Muhammadom (32, 18-3-1 NC) označena je kao ‘no contest’. Razlog? Edwards je nakon 18 sekundi druge runde prstom u oko ubo američkog borca. Sudac Herb Dean procijenio je kako namjere nije bilo.

– Prije svega se ispričavam Belalu. Nije mi to bila namjera. Mislio sam da sam ga pogodio udarcem, no onda sam vidio da se uhvatio za oko. Želim mu brz oporavak. Bila je to nezgoda – rekao je skrušeno nakon borbe Edwards.

https://www.instagram.com/p/CMSRgoaLQYq/

Edwards je dobio prvu rundu. Bio je bolji, uzdrmao Muhammada high-kickom.

– Svi su pričali o ‘ring rustu’. Govorili su da je prošlo 600 dana i pitali me kako sam se osjećao… Evo, osjećao sam se sjajno. Imao sam ga u prvoj rundi, a onda se dogodilo ono u nastavku. Volio bih da sam pokazao više. Tužan je ovo rasplet… – rekao je Edwards na presici nakon borbe pa odlučno dodao:

– Vjerujem da bi napad na titulu trebao biti idući. Vratio sam se nakon one borbe s Kamaruom Usmanom i bio na nizu od osam pobjeda. Večeras sam trebao doći do devete, sve je vodilo prema tome, ali…

https://www.instagram.com/p/CMIXEYLrls2/

Ipak, nakon ovakvog kiksa, teško da će dobiti priliku napast pojas velter kategorije, koji drži spomenuti Usman. Nigerijac će vjerojatno na Jorgea Masvidala.

– Vjerojatno neću čekati toliko dugo. Ako će se oni boriti u rujnu, to bi značilo da ja neću nastupiti do kraja godine, možda čak i do iduće. A želim biti aktivan. Imam 29 godina i iza mene je duga pauza. U ponedjeljak ili utorak ću popričati s UFC-om pa ćemo vidjeti što i kako dalje – zaključio je Edwards.

Mi samo možemo dodati – sretno s tim. Dana White nije bio baš zadovoljan raspletom glavne borbe spomenutog ‘eventa’.

Prošli članak

Ruiz: Želim borbu s Wilderom, to je borba o kojoj svi pričaju

Sljedeći članak

Bravo, Marija! Malenica osvojila srebro na Svjetskom boksačkom kupu u Kölnu.

Preporučeno
Total
0
PODIJELI