Propala Whiteova ideja da se Miočić i Ngannou bore pred publikom

Dana White napravio je fantastičan posao tijekom pandemije korona virusa. U jeku pandemije organizirao je priredbe bez publike, sve je bilo na najvišoj mogućoj razini, a sad pokušava vratiti publiku na tribine.

Prošlog tjedna čelnik UFC-a najavio kako će UFC 260 priredbu pokušati odvesti u američku saveznu državu Teksas, gdje bi se priredba predvođena američko-hrvatskim MMA borcem Stipom Miočićem i Kameruncem Francisom Ngannouom održala pred punim tribinama. Nažalost po MMA zajednicu, od toga neće biti ništa.

https://www.instagram.com/p/CLafe80JezF/

Guverner Teksasa ispalio je kako će u potpunosti otvoriti svoju saveznu državu te ukinuti sve trenutačne mjere. Ipak, objasnio je White gdje je zapelo.

– Guverner je rekao da otvara Teksas, razgovarao sam s njim i on želi da se poslovi što prije nastave. Ipak, s gradonačelnicima je druga stvar. Tako da tu nemamo sreće. Iako je guverner to najavio, Teksas nažalost nije otvoren. I to me frustrira. Danas bih preselio priredbu planiranu za 27. ožujka tamo, samo da se jedno mjesto otvori, ali oni ne žele. Tako da ćemo ostati u Apexu. Otvaranje Apexa se na kraju pokazalo kao naša možda najbolja odluka u 20 godina – objasnio je čelnik UFC-a.

https://www.instagram.com/p/CKjn-NGpoi_/

White je razgovarao s gradonačelnicima najvećih gradova i vlasnicima najvećih dvorana, ali svi su ga otkantali. Šteta…

Prošli članak

[VIDEO] Pogledajte sparing u ATT-u Zagreb! Tako to rade Erslan, Pejić, 'Croata', Adriana i društvo!

Sljedeći članak

Edwards dobio obećanje: Ako pobijedi Muhammada, ide na titulu!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI