Edwards dobio obećanje: Ako pobijedi Muhammada, ide na titulu!

Prošli je mjesec Kamaru Usman (33, 18-1) nokautirao Gilberta Burnsa (34, 19-4) i sad čeka novog izazivača. A mogao bi ga vrlo brzo dobiti jer je Dana White svoje rekao. U razgovoru za BT Sport rekao je što će se dogoditi ako Leon Edwards (29, 18-3) pobijedi u idućoj borbi.

– Ako to napravi na spektakularan način, on je sto posto idući – rekao je predsjednik UFC-a.

Edwards će ući u kavez protiv Belala Muhammada (32, 18-3) u glavnoj borbi večeri na nadolazećem ‘Fight Nightu’, a mogao je na njegovom mjestu biti i Colby Covington (32, 16-2), ali ‘Chaos’ je to odbio.

https://www.instagram.com/p/CMQVU5vruKX/

– Ne sjećam se koja je točno bila situacija s Colbyjem Covingtonom, no imat ćemo uskoro borbu za njega. Trenutno ne mogu znati što je iduće za njega. Čekamo vidjeti kako će se još neke stvari odviti i onda ćemo doći do rješenja – rekao je Dana.

No, iako bi pobjedom ‘Rocky’ mogao biti prvi izazivač, preko reda bi u borbu za titulu mogao Jorge ‘Gamebred’ Masvidal (36, 35-14).

– Usman mi konstantno govori kako mu se ne sviđa to što Masvidal ima izliku. Rekao je da se želi boriti protiv njega kad ovaj bude imao cijeli pripremni kamp te gdje prostora za izlike više ne bi bilo – rekao je White.

Edwards se može potruditi za mjesto prvog izazivača, ali hoće li odmah na titulu, teško.

Prošli članak

Propala Whiteova ideja da se Miočić i Ngannou bore pred publikom

Sljedeći članak

Jones se igra s UFC-om: 'Prvak teške ima 38 godina, ja 33. Imam vremena, nema nikakve žurbe'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI