Preminuo otac Stipe Miočića: ‘Bio si pola svijeta daleko, ali za mene uvijek ovdje’

Foto: Instagram

Trebalo mi je neko vrijeme da ovo napišem. Nisam to htio objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama, započeo je na Instagramu bivši teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić (40, 20-4). Oprostio se od oca Bojana (61) koji je preminuo.

– Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe ha, ha. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali si uvijek bio tu za mene – emotivno je nastavio Stipe.

Njegov je otac godinama živio u Austriji, a uvijek je isticao koliko se ponosi sinom te njegovom hrvatskom krvi. Podsjetimo, Bojan je rođen u Rtini kod Paga, dok je Stipina majka Kathy rođena u Cetingradu.

– Razgovori s tobom i tvoje pokazivanje mačke našoj djeci, iako sam nekad pokušavao ozbiljno razgovarati s tobom), bili su najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo.

Bojan je bio u Hrvatskoj kad je Stipe došao posjetiti zemlju iz koje su njegovi roditelji otišli put Amerike, a usadio mu je ljubav prema Hrvatskoj čiji grb ponosno nosi na stopalu.

– Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegovog života i toga kako je dobar čovjek bio. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas – zaključio je Stipe.

Prošli članak

FNC otkrio lokaciju poslastice za kraj godine: Dva dana prije Božića MMA spektakl dolazi u Sisak!

Sljedeći članak

Nevjerojatno! Artem Lobov je tužio McGregora: Otkriveno je i koju će cifru tražiti

Preporučeno
Total
10
PODIJELI