Nevjerojatno! Artem Lobov je tužio McGregora: Otkriveno je i koju će cifru tražiti

FOTO: Screenshot/ Instagram

Bivši timski kolega Conora McGregora, Artem Lobov, odlučio je tužiti Irca. Kao razlog se navodi Proper Twelve brend za kojeg Lobov tvrdi da je njegova ideja. Kompanija za proizvodnju viskija koju je osnovao ‘Notorius’, navodno je bila ideja Rusa, a sad će putem suda tražiti i basnoslovnu cifru.

Spominje se odšteta od preko milijun dolara, a čeka se još reakcija Conora McGregora. Oglasio se i odvjetnik Lobova koji se nada da će naći sporazum s McGregorom.

– Moj klijent je umirovljeni borac i magistar financija i tržišta kapitala. Pokrenuli smo postupak na visokom pravnom sudu kako bismo napravili sporazum s gospodinom McGregorom u vezi brenda Proper Twelve – započeo je odvjetnik Lobova pa je nastavio.

– Moj klijent je bio inicijalni tvorac i suosnivač koncepta za pokretanje čitavog brenda. Stvari su trenutno pred sudom pa nećemo davati daljnje komentare – zaključio je odvjetnik.

Bit će izuzetno zanimljivo pratiti daljnji tijek situacije. Nekad su njih dvojica bili nerazdvojni, ali izgleda da su se odnosi zahladili.

Prošli članak

Preminuo otac Stipe Miočića: 'Bio si pola svijeta daleko, ali za mene uvijek ovdje'

Sljedeći članak

Jiri Prochazka više nije prvak! Zbog teške ozljede neće se moći boriti, a UFC 282 dobio je novi glavni meč

Preporučeno
Total
1
PODIJELI