Poznati svi polufinalisti ‘Armagedona’: Strašan nokaut Šituma, Bolfan prošao na ‘popravnom’!

Foto: 24sata/YouTube/Screenshot

Nema više mjesta u polufinalu druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport‘ MMA lige jer su sve četvrtfinalne borbe iza nas! Nakon odlične prve večeri, vidjeli smo jednako dobru drugu priredbu i saznali tko će se sve boriti u polufinalu!

Vidjeli smo više sudačkih odluka nego što je to bio slučaj prije tjedan dana, ali neki su se pobrinuli da ne izostane odličnih nokauta i završnice submissionom! No, krenimo redom.

POGLEDAJTE: DRUGO ČETVRTFINALE ‘ARMAGEDONA’

U prvoj je borbi večeri nakon dvije runde odličnog pokazivanja taktike protiv stand up borca Erika Pletikosa iz pulskog Trojan Teama, Nemanja Todorović je pokazao mogućnost kontrole u parteru i pokušavao probiti hrabrog borca iz Pule, a nakon dvije runde slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom.

Nakon njih su u kavez ušli Mateo Bolfan koji je prošli tjedan izgubio od Denisa Jurakića, ali je hrabro prihvatio borbu i – slavio! Treba pohvaliti i Nejca Preložnika koji je prihvatio meč u catchweightu u kategoriji do 70 kg. A slavio je hrvatski borac jednoglasnom sudačkom odlukom jer je u dvije runde pokazao dobar stand up, nanio više štete protivniku, ali i pokazao da se zna obraniti u parteru i kod rušenja te napokon prošao dalje.

Prošli smo tjedan gledali brze završetke, a ove subote borci su odlučili iskoristiti svo dopušteno vrijeme. Tako je Andreo Kolić u dvije runde pokazao poštovanje prema Predragu Jovanoviću, ali pokazao je i da je bolji borac. Iskontrolirao je borbu u stand upu i parteru te zasluženo prošao u polufinale jednoglasnom odlukom sudaca.

Alberto Antić je nakon osvajanja amaterske MMA lige nastavio uzlaznom putanjom i na ‘Armagedonu’ te je tehničkim nokautom u prvoj rundi slavio protiv Christiana Tietta. Talijan je hrabro krenuo naprijed, ali kad je borac iz Ban Teama preuzeo kontrolu, ubrzo je uhvatio jedan high kick protivnika, srušio ga i završio u parteru.

Enis Muqaj je treću pobjedu za UFK Novi Zagreb donio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Ante Alilovića koji je prekasno ‘ušao’ u borbu. Prvu je rundu izgubio s jako malo bačenih udaraca, a Muqaj je odlično nastavio s kombinacijama ulaza i izlaza te skupljao bodove. U zadnjih 20 sekundi meča je zaiskrilo na sve strane, ali na kraju je uzdignutih ruku kavez napustio Muqaj.

Aleksandar Mihailović je stavio na MMA mapu Crnu Goru i slavio tehničkim nokautom protiv iskusnog Luke Sumića, a potez večeri imao je Mateo Šitum iz zagrebačkog American Top Teama koji je strašnim lijevim high kickom nokautirao Darija Miškovića! A Aleksandar Dimitrijević pokazao nam je mogućnosti u parteru i na predaju u prvoj rundi prisilio Jovana Leku.

A u superfightu nam je Vlasto Čepo pokazao kako može brzo završiti protivnika i najavio pohod na Oktagon!

Rezultati – FNC Armagedon 2 četvrtfinala

Nemanja Todorović (Srbija) def. Erik Pletikos (Hrvatska) – jednoglasna odluka sudaca
Mateo Bolfan (Hrvatska) def. Nejc Preložnik (Slovenija) – jednoglasna odluka sudaca
Andreo Kolić (Hrvatska) def. Predrag Jovanović (Srbija) – jednoglasna odluka sudaca
Alberto Antić (Hrvatska) def. Christian Tietto (Italija) – TKO R1
Enis Mučaj (Hrvatska) def. Ante Alilović (Hrvatska) – jednoglasna odluka sudaca
Aleksandar Mihailović (Crna Gora) def. Luka Sumić (Hrvatska) – TKO R1
Mateo Šitum (Hrvatska) def. Dario Mišković (Hrvatska) – KO R1
Aleksandar Dimitrijević (Njemačka) def. Jovan Leka (Srbija) submission (arm triangle) R1

Vlasto Čepo (Slovačka) def. Slobodan Đorđević (Srbija) – KO R1

Prošli članak

[VIDEO] Upoznajte borce druge sezone FNC 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Sljedeći članak

Ništa od KSW-a u Puli! Soldić, pak, najavljen za KSW 63

Preporučeno