Ništa od KSW-a u Puli! Soldić, pak, najavljen za KSW 63

Iz izvora bliskih poljskoj MMA organizaciji, saznajemo da KSW ove godine ipak ne dolazi u Pulu, kako je neslužbeno bilo najavljivano. Čak se spominjao i datum, spektakl u pulskoj Areni trebao se održati 4. rujna, ali ispriječila se korona.

U subotu je održan KSW 62, a nakon eventa potvrđeno je da će hrvatski MMA borac Roberto Soldić (26, 18-3) braniti pojas velter kategorije protiv neugodnog Čeha Patrika Kincla (31, 24-9-1 N/C). Mislilo se da će se taj okršaj dogoditi u Puli, ali to neće biti slučaj.

Što se KSW-a 62 tiče, Szymon Kolecki (39, 10-1) došao je do četvrte pobjede u nizu. Akop Szostak (32, 4-4-1 N/C) izdržao je samo 47 sekundi. Inače, Szostak je jedan od najpopularnijih osobnih trenera u Poljskoj.

U sunaslovnoj borbi večeri susreli su se Andrzej Grzebyk (30, 18-4) i Marius Žaromskis (40, 23-10-1 N/C). Ovaj dvojac borio se na KSW 56 priredbi u studenom, a tad je Grzebyk izgubio prekidom samo dvije sekunde prije kraja prve runde. Poljski borac slomio je nogu prilikom jednog kicka koji je plasirao u koljeno protivnika iz Litve i to ga je na koncu dovelo do poraza.

Grzebyk je ušao u revanš kao veliki favorit i opravdao je pompozne najave. Nešto više od dvije minuta trebale su Andrzeju da nokautira Žaromskisa.

Slovenac Lemmy Krušič (32, 20-8) otvorio je ovu priredbu borbom protiv češkog borca Davida Martiniaka (24, 5-2). Nažalost, ”Wardog” je poražen tehničkim nokautom nakon nešto manje od tri minute borbe. Za ovaj meč se nije, kao obično, spremao u zagrebačkom ATT-u.

Hrvatski borac Filip Bradarić (38, 5-5) također je nastupio u sklopu ove priredbe. Borac s münchenskom adresom dominirao je kroz prve dvije runde borbe protiv Tomasza Sarare (2-0), no presudila je iscprljenost u trećoj rundi te je Poljak slavio nakon što je Bradarić tapkao zbog kombinacije udaraca i umora.

Ostali rezultati

Glavna borba:
Szymon Kolecki defeated Akop Szostak via KO, 00:47

Sunaslovna borba večeri:
Andrzej Grzebyk defeated Marius Zaromskis via KO – Round 1, 2:11

Adrian Bartosinski defeated Michal Michalski via TKO – Round 1, 1:53

Tomasz Sarara defeated Filip Bradarić via TKO – Round 3, 1:51

Sebastian Rajewski defeated Artur Sowinski via split decision

Bruno Dos Santos defeated Pawel Politylo via unanimous decision

Lom-Ali Eskijew defeated Gilber Ordoñez via submission (arm-triangle choke) – Round 1, 4:25

Marcin Krakowiak defeated Borys Borkowski via TKO – Round 1, 1:02

David Martinik defeated Lemmy Krušič via TKO – Round 1, 2:45

Prošli članak

Poznati svi polufinalisti 'Armagedona': Strašan nokaut Šituma, Bolfan prošao na 'popravnom'!

Sljedeći članak

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na drugoj večeri četvrtfinala FNC 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Preporučeno
Total
24
PODIJELI