Poiriera ne privlači meč s Covingtonom, cilja na drugu zvijezdu: “Mislim da će se to desiti ovog ljeta”

Foto: Screenshot/ Youtube

Dvostruki izazivač u lakoj kategoriji, Dustin Poirier (33, 28-7), progovorio je o svojem sljedećem meču. ‘Diamond’ je svoj posljednji meč odradio prije tri mjeseca, borio se tad za pojas u lakoj kategoriji protiv Charlesa Oliveire (32, 32-8). Brazilac ga je tad ugušio u trećoj rundi.

Poirier je u potrazi za novim izazovima, nameće se tu par imena koja bi publici mogla biti zanimljiva. Colby Covington ga je nakon svoje pobjede protiv Masvidala prozvao u intervjuu nakon meča, no Dustin i nije baš previše zainteresiran. Jedno drugo ime ga ipak najviše zanima. Nate Diaz (36, 20-13) je taj borac s kojim bi Poirier rado ukrstio rukavice. U nedavnom intervjuu za ESPN, Amerikanac je otkrio nešto više.

– Nate Diaz je borba koju želim. To mi se više sviđa nego borba s Colbyjem Covingtonom. Taj dvoboj s Diazom bi se mogao organizirati ovog ljeta – rekao je Poirier.

Ovo se možda neće svidjeti njegovim kolegama u American Top Teamu, jer svi bi željeli osvetiti Masvidalov poraz. S druge strane, ovo će Covingtonu dati dodatnog materijala da nastavi i dalje prozivati svoje bivše timske kolege iz dvorane.

Prošli članak

[INTERVJU] Patrik Čelić uoči FNC-a: "Bit će zle krvi kad se vidimo, želim ga tako prebiti da mu ne bude dobro"

Sljedeći članak

Vaso prozvao 'Bugarsku striptizetu' na meč: " Može, ali samo ako bude po mojim uslovima"

Preporučeno
Total
2
PODIJELI