Poirier i Colby postigli usmeni dogovor za meč: “Ne mrzim nikoga, ali Colby je vrlo blizu toga”

Foto: Screenshot/ Photo Scape

Nakon što je Colby Covington (34, 17-3) deklasirao Jorgea Masvidala (37, 35-16) u svojem posljednjem meču, prozvao je Dustina Poiriera (33, 28-7). Njih dvojica su bivši timski kolege, a poznato je u kakvom je odnosu ‘Chaos’ s njima. Želi pobjediti jednog po jednog. Sljedeći na redu je Dustin Poirier, koji je okrenuo ploču te je sad zainteresiran za tu borbu.

– Ne mrzim nikoga, ali ako postoji granica ispred područja mržnje, onda Colby stoji upravo tamo. Stvarno mi se ne sviđa taj tip i govorio sam da mu ne želim pružiti priliku da zarađuje novce na mom imenu, ali ponudili su mi ga proteklog tjedna. Opcija je čekati kraj godine i borbu za prvog izazivača u lakoj kategoriji, ili borba u srpnju . To je ime Colby Covington koje su mi dali za srpanj – započeo je ‘Diamond’.

Dustin je naglasio da bi odradio ovaj meč, ako to bude jedina opcija za ovu godinu. S obzirom da je Conor McGregor (32, 33-8) u nekim drugim kombinacijama za svoj idući meč, ovo se nudi kao dosta realna opcija.

– Nisam ga prozvao na taj način. Ne odustajem od svog stava, ne želim se boriti protiv tog tipa, niti želim da profitira na mom imenu. Međutim, ako mi ne daju borbu do kraja godine, a samo mi ovo nude, moram učiniti ono što se mora. Borio sam se u prosincu. Ne želim sjediti sa strane 10-11 mjeseci. Zdrav sam i želim se boriti – reako je Poirier u emisiji MMA Fighting On SBN, koju vodi Ariel Helwani.

Prošli članak

'Cain Velasquez ne poštuje ljudski život, ne zanimaju ga zakoni'! Odbijen zahtjev za puštanje uz jamčevinu

Sljedeći članak

[Video] 'Savage' u svojem stilu najavio meč za titulu! Balskom je poručio: "Nokautirat ću te puno lakše nego prošlog tipa

Preporučeno
Total
14
PODIJELI