Sjajne fotografije s vage uoči finala ‘Armagedona’: Ovdje možete gledati spektakl uživo

Sve je spremno za dugoočekivano finale Armagedona u organizaciji čelnog čovjeka zagrebačkog ATT-a Dražena Forgača. Na programu su četiri superborbe, a potom i tri finalne borbe po kategorijama, a event počinje od 20 sati uz prijenos na YouTube kanalu 24sata.

ovdje pratite prijenos uživo

U petak su dečki od 17 sati odradili vaganje i – zadovoljili.

Vatreno je bilo na sučeljavanju između Nina Škrijelja i Danijela Bažanta. Škrijelj je u jednom trenutku uhvatio Bažantovu nogu kao da će krenuti na rušenje. Puljanin Bažant ostao je na taj potez Crnogorca hladan kao špricer. Obojica teže 66.5 kilograma.

Na vaganju su frcale iskre na sve strane. Posebno je očita bila netrpeljivost između Patrika Čelića i Marka Bojkovića. Obojici je vaga pokazala 70,5 kilograma. U jednom trenutku su malo pretjerali pa je reda uveo Forgač. Nadamo se da će dečki to pokazati i danas u kavezu pa neka bolji pobjedi.

A glavna borba priredbe bit će ona između Jakoba Kosića iz zagrebačkog ATT-a i Marka Ostaneka iz zagrebačkog Ban Teama. Bit će to sudar stilova, a i na sučeljavanju su pokazali da su – gospoda. Clark Kent iz Dubrave protiv ponosa Trnskog.

U finalne će nas priredbe uvesti četiri superborbe. Večer će otvoriti Vlasto ‘El Chapo’ Čepo protiv Leona Krajačića u srednjoj kategoriji.

Nakon njih u kavez ulaze teškaši te će Donald Ćosić ići na Tadeja Dajčmana iz Slovenije.

Najveća hrvatska ženska MMA nada Adriana Vuković borit će se protiv Ana Marie Pal iz Rumunjske.

A glavna borba prvog dijela bit će ona između Karla Caputa i Harryja ‘Houdinija’ Hardwicka!

Priredba počinje u 20 sati uz izravan prijenos na YouTube kanalu 24 sata. Sve fotografije snimio je Saša Drobac.

Prošli članak

Sterling: Odbio sam revanš protiv Yana

Sljedeći članak

Finale Armagedona: Ostanek pobijedio Kosića, Bojković u ludoj borbi ugušio Čelića

Preporučeno
Total
0
PODIJELI