Plaza se javio odmah nakon slavlja: ‘Us*o sam se radi kolina, ali nokaut je tu. Dovest ću vam titulu!’

Foto: Fightroom

Ekipa sve je dobro, zasad nema nikakvih problema s kolinom samo je površina u ringu valjda bila klizava pa mi je noga par puta otišla pravo. Majke mi, usro sam se, mislio sam da sam ga sj**o do kraja. Par puta je sve što sam išao bacit boljelo, proklizao sam kao debil javio se odmah nakon pobjede protiv Marokanca Tarika Khbabeza (29, 47-9) najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat (28, 21-4).

U trećoj je rundi sijevnuo strašan desni kroše u Tarikovu bradu i poslao ga na pod, a sudac je prekinuo meč.

– Što se tiče nastupa OK je, nokaut je tu, ali da sam nešto zadovoljan – i nisam. Hvala svima što ste gledali, veliki pozdrav od mene.

Nakon meča prozvao je Plazibat aktualnog teškaškog prvaka Rica Verhoevena (32, 59-10) jer sad više ne bi trebalo biti upitno tko mu je idući protivnik.

– Obećajem vam, dovest ću Gloryjevu titulu i gotovo. Hvala svima na podršci i veliki pozdrav, sve je dobro. Htio sam da bude još malo ludila, da se gađamo krošeima, ali nije uspjelo. I nije bio neki nastup, stvarno sam se dobro ‘prisra’ zbog koljena, a nakon toga sam se samo koncentrirao da ne padnem na pod. Hvala, čujemo se poslije. Voli vas sve glavonja iz Solina.

Prošli članak

Desni kroše za spavanje! Plazibat nokautirao Marokanca u trećoj rundi: Ricooo, gdje si?!

Sljedeći članak

FNC upario 'Vuka' i 'Panteru'! Odmah su zaratili: 'Vrijeme je da missici priuštim plastičnu operaciju!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI