Desni kroše za spavanje! Plazibat nokautirao Marokanca u trećoj rundi: Ricooo, gdje si?!

Foto: Instagram

Ogroman je u ringu bio Antonio Plazibat (28, 21-4) i na kraju dobro iskoristio ‘brojčanu prednost’ protiv Marokanca Tarika Khbabeza (29, 47-9) te slavio u trećoj rundi!

Odmah je oštro krenuo Antonio kao što nas je naviknuo na ovoj težini, bila je tu kanonada udaraca u prve tri minute, a očito je bilo da je Plazibat dosta teži od Khbabeza.

Sijevali su u krošei u tijelo, dobro je Plazibat pogađao u glavu i iz klinča, ali uspio je Marokanac nekako preživjeti. Na otvaranju treće runde kao da je krivo stao Plazibat u jednom trenutku pa se lovio dvadesetak sekundi, ali vratio se i gađao teškim krošeima.

No, i Tarik je bacio nekoliko dobrih udaraca kroz blok. Pokušao je Marokanac snažno, ali se od Antonija odbio na pod i u jednom trenutku zatražio pauzu jer je dobio udarac u međunožje.

Izgledalo je na trenutak kao da je Antonio ostao bez snage na otvaranju treće runde, ali onda je sjeo strašan desni kroše direktno u bradu protivnika i Marokanac je završio na podu, a sudac je prekinuo meč!

– Došao sam ovdje biti nasilan. Očekivao sam da će napraviti isto, respektiram ga, nadao sam se da će jače udarati da bolje osjetim, a sad nisam dovoljno ljut. Sj**ao sad desno koljeno i zato sam bio malo nezgrapan, boljelo je i nisam mogao bacati udarce punom snagom, ali to ionako nikog ne zanima. Ovdje sam da kažem jednu stvar ‘Ricooo, gdje siii?’ – poručio je Plazibat nakon meča.

Prošli članak

[VIDEO] Bilo je to 'nos uz nos'! Rakić uspostavio dominaciju nad Janom, staredown je bio žestok

Sljedeći članak

Plaza se javio odmah nakon slavlja: 'Us*o sam se radi kolina, ali nokaut je tu. Dovest ću vam titulu!'

Preporučeno
Total
16
PODIJELI