Pejić nakon poraza u Areni: ‘Izašao sam na štitu. Mala stanka da se glava resetira i vrati u normalu’

Foto: FNC/Instagram

Iako je jako dobro krenuo u meč, završilo je loše. Kad se činilo da je Filip ‘Nitro’ Pejić (30, 16-8-2) počeo kontrolirati situaciju protiv Ronyja Jasona‘ (39, 17-10), ‘presjekao’ je Brazilac jedan lijevi kroše i nokautirao zagrebačkog borca.

Filip je ušao u kavez sa šalom Dinama i uz veliku podršku Bad Blue Boysa, a ovaj put nije uspio do pobjede pred domaćom publikom. Bio mu je ovo četvrti meč i treći poraz u Areni.

– Jučer nažalost nije išlo na moju stranu. Bio sam spreman i fokusiran ali eto, prošao je jedan jaki udarac i onesposobio me da nisam znao gdje sam. Nadam se da sam barem u te tri minute pružio dobru borbu i da su gledatelji uživali. Ovog puta sam izašao na štitu, protivnik je bio bolji, odradio je posao i čestitam mu! Sada mala stanka od borbi da se glava resetira i vrati u normalu! Hvala vam svima na podršci! Voli vas Nitro! Vratit ću se jači i pametniji – napisao je Pejić.

Što je sljedeće za Filipa je pitanje. Spominjao se meč protiv Vase Bakočevića (33, 43-23-1), mogući povratak u KSW, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Nakon ovakvog epiloga meča zasigurno mu treba odmor, a ‘Nitro’ će tad vidjeti što je najbolje za njega.

Prošli članak

Ilić opleo po Barbiru, 'bocnuo' Pejića pa pozvao Erslana na meč: 'Dajte da testiramo tu bradu!'

Sljedeći članak

Forgy nakon spektakla u Areni: 'Prošlo je iznad očekivanja, a Bojković je PPV mašina'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI