Ilić opleo po Barbiru, ‘bocnuo’ Pejića pa pozvao Erslana na meč: ‘Dajte da testiramo tu bradu!’

Foto: FNC/KSW

Ivan Erslan (31, 13-2) je na FNC 11: Fight For Legacy priredbi u prvoj rundi završio Brazilca Dirleija Broenstrupa (41, 17-11) dok je Đani Barbir (25, 6-0) u drugoj rundi laktovima završio Arkadiusza Maziakowskog (30, 6-4) obranio titulu prvaka srednje kategorije Fight Nation Championshipa, a na sve je to na društvenim mrežama reagirao srpski borac Aleksandar ‘Joker’ Ilić (34, 15-5).

U poduljem je osvrtu prozvao nekoliko boraca s priredbe, a između ostalog i Filipa ‘Nitra’ Pejića (30, 16-8-2) koji je izgubio nokautom u prvoj rundi od Ronyja Jasona‘ (39, 16-10). No, prvo je prokomentirao Đanija .

– Dobro jutro! Nešto ne vidim ove komentare ‘Đani ubojica‘. Da vam se nisu promijenili tamponi i ulošci?Pijani Poljak napravio ti je problem i to kakav Poljak. ‘Django‘, imaš ti još puno sviranja. Nisi zanimljiv i sa mnom bi trajao toliko da budeš na uvodnoj špici za najavu sljedećeg FNC eventa.Dobro jutro! Nešto ne vidim ove komentare ‘Đani ubojica‘. Da vam se nisu promijenili tamponi i ulošci?

– Erslane, čestitam na lakoj pobjedi. Očekivano, pošto je ovaj event napravljen zbog tebe. Hajde, pošto je sad prošao event i priča se priča da sam se slučajno pronašao na ove peckalice ‘starleta‘, a svi znaju na koga se to odnosilo (na Vasu i mene), dajte Erslana na 88 kg da testiramo tu bradu ponovo. Pošto gospodin kaže da je imao plan za Mameda na 84 kg, možemo se boriti i na 84 kg. Kad sam rekao ‘Što ja imam od njega‘, i dalje stojim iza tih riječi. Što će meni taj meč donijeti? – nastavio je ‘Joker’ pa se dotaknuo i meča Erslana protiv Branka Busicka (32, 2-5-1) 2018. godine kad je Ivan izgubio nokautom u drugoj rundi, ali je kasnije američki borac pao na vagi pa je meč upisan kao no contest:

– Ogroman skok na Fight Matrixu? Nenormalnu popularnost? Zna se tko bi ovdje prodao meč i tko bi donio cijeli paket. Zato se to mora dobro i platiti. Jedino što bi vi dobili kao publika, jest to da se ovaj poraz neće obrisati kao onaj na FFC-u kad je bio teško nokautiran, pa mu je poništen meč zbog doping kontrole. Mislim da je taj gospodin jedini testirani borac u povijesti FFC-a, samo da bi se Erslanu obrisao poraz. Vrijeme je da se odriješi kesa i imate ‘main event‘ za FNC Beograd – napisao je Ilić pa je za kraj prokomentirao i ‘Nitra’:

– P.S. (Filipe) Pejiću, dobro jutro ponovo, ako nisi pročitao prvu rečenicu!

Prošli članak

Erslan zaključio večer sjajnim nokautom! Barton novi prvak u perolakoj kategoriji

Sljedeći članak

Pejić nakon poraza u Areni: 'Izašao sam na štitu. Mala stanka da se glava resetira i vrati u normalu'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI