Paddy se opustio nakon pobjede: ‘Nabacio sam 20 kilograma, volim se opustiti’

Foto: YouTube/Screenshot

Ni mjesec dana nije prošlo od pobjede Paddyja Pimbletta (27, 19-3) protiv Jordana Leavitta (27, 10-2), a što nastupom, što govorom nakon toga, Britanac je zaradio nove fanove. Također, odlučio se i opustiti u svom stilu.

U međuvremenu ga prozivaju mnogi borci, znaju da bi to moglo značiti i veću zaradu za njih, a ‘The Baddyja’ to i nije previše briga već se opušta u hrani i slatkim pićima. Istaknuo je da se od vaganja udebljao dvadeset kilograma, ali i dalje ne misli previše paziti na te stvari.

– Kad se počnem boriti s rangiranim protivnicima i budem malo stariji možda ću paziti na to. A do tada ću uživati u tome da se malo zaokružim – rekao je Paddy.

Jedna od danas bitnih stavki u ovakvim mečevima je i ona koliko tko ima pratitelja na društvenim mrežama. Posljednji koji je prozvao Pimbletta je Terrance McKinney (27, 13-4).

– Protiv mene se svi žele boriti. On ima manje od 100 tisuća pratitelja, a ja ih imam 1.8 milijuna. To je i razlog zašto se svi žele boriti protiv mene, a može biti i zato jer ne izgledam opasno, nisam pretjerano zaštrašujući tip – rekao je ‘The Baddy’ pa zaključio:

– Ljudi misle da me mogu pobijediti, ali kad uđu u kavez shvate da moraju riješiti slagalicu, a ne mogu.

Prošli članak

Ishii nastavlja po starom: Započeo je boksačku karijeru pobjedom

Sljedeći članak

Fury se mora odlučiti o mirovini, WBC zaprijetio: 'Ima dva tjedna, onda će pojas biti upražnjen'

Preporučeno
Total
2
PODIJELI