Otkazan meč Miočića i Jonesa! Jon se teško ozlijedio, ne može se boriti

Foto: YouTube/Screenshot

Kad je Dana White ispred ploče s imenima, to obično znači da je došlo do neke promjene. A ovaj je put to ona koja je razočarala mnoge fanove slobodne borbe. Naime, Jon Jones (36, 27-1-1) teško se ozlijedio na treningu hrvanja te se neće moći boriti 11. studenog za teškašku titulu protiv Stipe Miočića (41, 20-4).

– Jones je jučer bio na treningu hrvanja i pokidao je tetivu koja povezuje prsni mišić s kosti. Neće ga biti osam mjeseci, on je out –  objasnio je predsjednik UFC-a.

UFC 295 tako je ostao bez prvotnih aktera glavne borbe, ali i dalje će gledatelji u Madison Square Gardenu vidjeti meč za teškašku titulu. Bit će to ona privremena, a za nju će se boriti Rus Sergei Pavlovič (31, 18-1) protiv Engleza Toma Aspinalla (30, 13-3). A priredbu će u borbi za titulu poluteške kategorije predvoditi Alex Pereira (36, 8-2) i Jiri Prochazka (31, 29-3-1).

Američki borac hrvatskih korijena tako je ostao bez dugo priželjkivanog meča, a pitanje je hoćemo li ga ikad više vidjeti u kavezu. Baš kao i Jonesa koji sad vrlo vjerojatno neće moći normalno trenirati godinu i pol, a moguće da će i on reći – dosta…

Prošli članak

Sad je službeno: Vlasto Čepo napada pojas u srednjoj kategoriji Oktagona protiv Patrika Kincla!

Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte trenutak u kojem je Jon Jones doživio ozljedu zbog koje je otkazao meč

Preporučeno
Total
0
PODIJELI