Osvajač treće sezone ‘Armagedona’ u Banjoj Luci dočekuje FNC debitanta: Travnicek protiv Vesića

Foto: FNC

Posljednji je put u kavezu najbolje MMA promocije u jugoistočnoj Europi nastupio u rujnu prošle godine kad je izgubio gušenjem od Rusija Mineva (27, 4-1) u drugoj rundi, a osvajač druge sezone ‘Armagedon’ turnira David Travnicek (29, 3-1) vraća se u kavez Fight Nation Championshipa. Na FNC 18 powered by Soccerbet priredbi u Banjoj Luci vraća se u organizaciju i to protiv Uroša Vesića (27, 4-3), srpskog borca koji stiže s tri pobjede u nizu.

Austrijski udarač osvojio je FNC-ovo natjecanje u travnju prošle godine, a nakon spomenutog poraza od Mineva vratio se pobjedom, a sad to želi napraviti u Fight Nation Championshipu. Želi pokazati da je taj poraz bio tek njegova loša večer, a u Banjoj Luci ima namjeru svima pokazati tko je zapravo David Travnicek.

Foto: FNC

Srpski borac po prvi puta stiže u kavez FNC-a, a nakon što je karijeru započeo s pobjedom i tri poraza u nizu, shvatio je da mora posložiti stvari te je od početka prošle godine nanizao tri pobjede, a sad ima priliku za dokazivanje na najvećoj sceni. Priredba će se održati u subotu, 13. srpnja, u dvorani Borik, a ulaznice su u prodaji putem sustava Gigstix.ba.

Prošli članak

FNC objavio nova dva imena za priredbu u Banja Luci: Vraćaju se Kićo Stamatović i Travnicek

Sljedeći članak

Martinjak navukao boksačke rukavice pa pobijedio nokautom u prvoj rundi!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI