Martinjak navukao boksačke rukavice pa pobijedio nokautom u prvoj rundi!

Jedan od najboljih svjetskih bareknuckle boksača, Marko Martinjak, odlučio je zamijeniti boks bez rukavica sa klasičnim boksom. Naime, on je nastupio na boksačkoj priredbi u Čapljini gdje je slavio nokautom u prvoj rundi protiv Alekse Kesića.

– Nakon 6 godina pauze, ponovno smo navukli profesionalne boksačke rukavice na Čapljina Fight Night 3 priredbi. Upisali smo pobjedu, ali moram ovim putem i iskazati zahvalnost i mom protivniku Aleksi Kesiću koji je ušao u ring dok su mnogi bolji i etabliraniji boksači odbili ući u ring sa mnom – započeo je Martinjak pa je nastavio.

– Prva pobjeda nakon dugo vremena u profesionalnom boksu je tu. Idemo dalje korak po korak. Ovim putem se zahvaljujem i svojem timu te menadžeru Petru Colnaru i treneru Ivici Iviću na svemu što se čini oko moje karijere. Ujedno, hvala i organizatoru Bošku Mišiću na pozivu da sudjelujemo na ovom prekrasnom eventu u ispunjenoj SGD Čaplijna – zaključio je Marko nakon pobjede.

Otkad se vratio u borilačke vode, Martinjak je zaista aktivan. Pobjede se samo nižu, a ono tek najbolje je ispred njega. Marka sad čekaju izazovi u bareknuckleu, a vjerujemo da će uspjeti uhvatiti vremena i za koji boksački izlet.

Prošli članak

Osvajač treće sezone 'Armagedona' u Banjoj Luci dočekuje FNC debitanta: Travnicek protiv Vesića

Sljedeći članak

Veljko Aleksić pred teškim ispitom u Banja Luci: Bori se protiv neporaženog Budimira

Preporučeno
Total
0
PODIJELI