Objavljeni sudionici za četvrtu sezonu Armagedona: Ove godine dobit ćemo šest prvaka

FOTO: Screenshot/ FNC/ Instagram

Fight Nation Championship objavio je sudionike četvrte sezone ‘Jamnica Pro Sport Armagedon lige’. U čak šest kategorija dobit ćemo prvake, a već na samom početku travnja gledat ćemo polufinala. U Medulinu će se održati prva priredba, gdje ćemo gledati 12 borbi, a pokraj toga, kao bonus, imat ćemo i tri super borbe.

Screenshot/ Instagram

Ove godine, imat ćemo priliku gledati borbu za naslov prvaka Armagedona u poluteškoj, srednjoj, velteru, lakoj, perolakoj i bantam kategoriji. FNC je uspio okupiti borce iz čak devet zemalja, a ovo im je idealna prilika da se probija na velika svijetla pozornice te širom otvore vrata ka velikim svjetskim promocijama.

OVDJE pogledajte sudionike četvrte sezone Armagedona..

Armagedon liga je dala borce koji su danas jedni od najperspektivnijih prospekata u Europi, a neki su i prvaci FNC-a, poput Đanija Barbira i Danijela Bažanta. Naravno, tu su Marko Bojković, Patrik Čelić, Andi Vrtačić, Đorđe Bukvić i mnogi drugi koji su bili dio Armagedon lige. Uzbuđeni smo i ne sumnjamo da će nam i ove godine Armagedona isporučiti neke nove zvijezde…

Prošli članak

Usman i Edwards prepuni energije na sučeljavanju: Sve je spremno za spektakl

Sljedeći članak

Je li moguće!? Dušku Todoroviću 'otišlo' desno koljeno u prvoj rundi meča

Preporučeno
Total
0
PODIJELI