Je li moguće!? Dušku Todoroviću ‘otišlo’ desno koljeno u prvoj rundi meča

Foto: Instagram

Čekali smo da u kavez uđe Duško Todorović (28, 12-4), a kad se to dogodilo meč se praktički nije ni ‘zakuhao’, a srpski je borac nažalost završio ozlijeđen. Nakon nešto manje od dvije minute ‘otišlo’ mu je desno koljeno, protivnik Christian Duncan (27, 8-0) stao je, a sudac zaustavio meč zbog ozljede. Velika nesreća za srpskog borca, a sad je pitanje kako će se nastaviti njegova karijera u UFC-u.

Nakon minute početnog ispitivanja snaga i mijenjanja gardova, u klinču su za minutu završili Duncan i Todorović. A onda se dogodila najgora moguća situacija za srpskog borca. Nešto se dogodilo s desnim koljenom, izgledalo je kao da je nešto puklo, a Duško je samo pao na leđa te je sudac prekinuo meč.

Bio je ovo sedmi Duškov meč u kavezu UFC-a i četvrti poraz, a spominjao se mogući kraj ugovora ako srpski borac izgubi. No, ipak ovo nije bilo kakav poraz već se radi o ozljedi i vjerujemo da će čelnici najjače svjetske MMA organizacije shvatiti što je bilo na stvari te mu pružiti novu priliku. Težina ozljede zasad nije poznata.

Prošli članak

Objavljeni sudionici za četvrtu sezonu Armagedona: Ove godine dobit ćemo šest prvaka

Sljedeći članak

Edwards u tijesnoj borbi obranio pojas! Gaethje dobio rat protiv Fizieva

Preporučeno
Total
0
PODIJELI