O spektaklu u Puli pišu brojni ugledni svjetski mediji: FNC na portalima u SAD-u, Australiji

Foto: FNC

Obećali su nam iz Fight Nation Championshipa kako ćemo 3. rujna u pulskoj Areni gledati neviđeni spektakl, a svjesni su toga i brojni svjetski mediji koji su pisali o velikom događaju. O svemu se moglo pročitati na portalima diljem SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Singapura itd.!

Na brojnoj listi našla su se mnoga velika imena portala poput Yahoo Sportsa, Boston Heralda, Fox Newsa, AP Newsa… A što su napisali, prenosimo vam u cijelosti.

Prošlo je više od 2000 godina kad su se gladijatori borili za život unutar ovakve monumentalne građevine. Ali u subotu, 3. rujna, nova generacija gladijatora imat će glavnu ulogu na jednom od šest ‘preživjelih’ rimskih amfiteatara na svijetu.

Fight Nation Championship donosi večer slobodne borbe u pulskoj Areni koja će ostati zapisana u povijesti svjetskog MMA-a. Šest prijašnjih PPV-ova i osam evenata organizacije održali su se diljem Hrvatske i samo utabali put za neviđeni spektakl koji će se održati u antičkoj građevini izgrađenoj između 27. g. pr. Kr. i 68. godine.

Najbrže rastuća MMA organizacija u Europi obećava dinamičan card, a ‘FNC 7’ priredba donosi i tri borbe za titulu.

Teškaška titula bit će na cijeni jer će se Brazilac Geronimo dos Santos (41, 43-21-1) protiv najboljeg teškaša na Jadranu, pulskog borca Ivana Vitasovića (30, 10-5-1). Još jedan borac iz Pule, Daniel Bažant (31, 6-3) borit će se protiv Iurija Alcantare (41, 35-10) za titulu perolake kategorije, a dvojica neporaženih Hrvata, Đani Barbir (23, 4-0) protiv Andija Vrtačića (27, 2-0) za titulu srednje kategorije.

Sve ćete moći pratiti na FNC.tv, službenoj streaming platformi FNC-a, a uskoro će biti poznati i detalji PPV-a za večer kao nijednu dosad u povijesti FNC-a. Kliknite ovdje kako bi vidjeli dio toga što dolazi 3. rujna.

Prošli članak

Vaso i Negucić ugovorili nove mečeve: Na SBC-u u Štark areni ih čekaju dva Brazilca

Sljedeći članak

Conor usporedio pobjedu Nunes s njegovom protiv Diaza: 'Ona i ja smo uvijek spremni na borbu'

Preporučeno
Total
14
PODIJELI