Munhoz: Želim Dillashawa!

Američki MMA borac TJ Dillashaw (35, 16-4) odradio je dvogodišnju suspenziju zbog pada na doping-testu. Bivši prvak UFC-ove bantam kategorije spreman je vratiti se borbama. Još ništa nije dogovorio, ali prozivao je druge borce, ali i oni su njega. Još uvijek je veliko ime…

Dillashaw je zadnju borbu odradio u siječnju 2019. protiv još jednog omraženog lika, Henryja Cejuda (34, 16-2) i izgubio tehničkim nokautom nakon 32 sekunde. Upravo o njemu upitan je TJ u podcastu Mike Swicka. Zapravo, pitanje je bilo nalazi li se ‘Triple C’ na njegovoj listi.

https://www.instagram.com/p/CKMbCBtF-Lq/

– Ne mogu reći da sam baš razmišljao o toj nekoj svojoj listi, no kad bi postojala, Cejudo bi svakako bio na njoj. Na spomen njegova ime pomislim kako je kralj ‘Cringea’ bio baš ‘cringy’ i dobar je u tome. No, to je bila jedna od onih borbi u koje sam baš bolje krenuo, iako mu time ne želim ništa oduzeti – rekao je Dillashaw pa pojasnio:

– Mislim kako je on fenomenalan sportaš i zlatni olimpijac (u hrvanju 2008. u Pekingu do 55 kilograma, op. a.). No, dajem mu puno više zasluga za osvajanje tog olimpijskog zlata, nego za osvajanje titule UFC prvaka. Hrvam cijeli život i znam koliko je to teško te koliki uspjeh je time napravio. No, kao MMA borac mislim da sam puno bolji od njega, posebno ako gledamo na svestranost.

U kavez s Dillashawom želi Pedro Munhoz (34, 19-5-1 NC).

– Čuo sam neke glasine da se Dillashaw vraća. Što s Marlonom Moraesom? Nećemo se boriti tako skoro. Treniramo zajedno, postali smo prijatelji i ne želimo se boriti, jedino ako bi to bilo za titulu – kazao je Munhoz reporterima na UFC Fight Nightu 186.

https://www.instagram.com/p/CLE-CzklHPo/

– Ima puno velikih imena vani, a borba s Dillashawom bi imala dosta smisla. On se vraća, nemam ništa protiv njega, ne želim ga osuđivati zbog dopinga ili nešto. Samo mislim da je pravo ime za mene. Još ako to vidi i UFC…

Prošli članak

I Jones kritizirao Ganea: Ovo neće prolaziti kad se tata vrati kući

Sljedeći članak

UFC potvrdio spektakl: Whittaker protiv Coste 17. travnja!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI