I Jones kritizirao Ganea: Ovo neće prolaziti kad se tata vrati kući

Talentirani teškaš Ciryl Gane (30, 8-0) pobijedio je u glavnoj borbi večeri na UFC Fight Nightu 186 u Las Vegasu opasnog Jairzinha Rozenstruika (31, 11-2). Slavio je Gane jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi.

Nije prštalo od atrakcije i vrhunskih poteza pa je Dana White nakon priredbe malo kritizirao Ganea, kojeg smatra jednim od najtalentiranijih boraca u teškoj kategoriji.

https://www.instagram.com/p/CIjcRmlhU-z/

– Svi pričaju da je Gane materijal za izazivača, ali pogledajte što je Francis Ngannou napravio Jairzinhu (nokautirao ga nakon 20 sekundi, op. a.). Ovo je Ganeu bila prilika da se pokaže svijetu. Pobijedio je, ali ostanimo samo na tome. Pobijedio je – rezerviran je bio čelnik UFC-a.

Francuskog borca kririzirao je i novopečeni teškaš Jon Jones (33, 26-1-1 NC).

– Ovim momcima bi bilo bolje da se priviknu na nešto jači ritam. Ovo stajanje u kavezu im neće prolaziti jednom kad se tata vrati kući – poručio je Jones još za vrijeme borbe, a njegov je komentar izgleda privukao i pozornost Francisa Ngannoua, idućeg UFC-ova izazivača u teškoj kategoriji, te borca s kojim bi se ‘Bones’ mogao susresti u budućnosti.

“Tata se vraća kući?” – napisao je ukratko ‘Predator’ uz nekoliko emojija koji ‘plaču od smijeha’.

Jones se sprema za teškaški debi. Navodno ima oko 114 kilograma, a za prvog bi protivnika trebao imati uspješnijeg iz revanša Stipe Miočića i Kamerunca Ngannoua.

https://www.instagram.com/p/CLuhiA1nGJs/
Prošli članak

Mikelić se vratio nakon godinu dana i pobijedio

Sljedeći članak

Munhoz: Želim Dillashawa!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI