Milasov trener poručio da se vraćaju u dvoranu, Yoka nakon pobjede izazvao – Hrgovića!

Foto: Instagram

Hrabro se borio Petar Milas (26, 15-1) ali nije uspio protiv favoriziranog Tonyja Yoke (29, 11-0). Ovaj put splitski borac nije uspio do kraja nametnuti svoj stil te je na kraju kapitulirao ispred zlatnog s Olimpijskih Igara u Tokiju 2016. godine. No, njegov trener Ivan Duvančić objasnio je neke stvari.

– Krenulo je kako smo zamislili. U toj 7. rundi ga je pogodio i to je to. Yoka je jako dobar borac, a nakon dvije godine ići na ovakav meč možda i nije bilo najpametnije. Postavio se čvrsto, nije primao čiste udarce. Petar nije pronašao prostor i to je to. Vraćamo se u dvoranu, neki ćemo sada lakši meč za povratak i to je to. Mislim da nije bio loš danas. Dao je sve od sebe. Rekao mi je da je došao tu pobijediti – objasnio je za RTL Milasov trener.

Petar se dobro kretao po ringu, ‘plesao’ je u svom stilu i pokušavao odgovoriti brzim kontrama, ali 201 cm visoki i 108 cm teški Francuz u ovom je meču jednostavno bio bolji. Nije ostao ‘dužan’ Yoka nakon meča i poručio kako bi u sljedećem meču volio dijeliti ring s onim kojeg je zaustavio u Riju 2016. – Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (28, 13-0).

Prošli članak

Petar Milas hrabro pao protiv Tonyja Yoke: Izgubio nokautom u sedmoj rundi

Sljedeći članak

Mavrović sretan nakon meča: 'Malo je ljudi ušlo u ring s 52 godine, siguran sam da će biti još mečeva'

Preporučeno