Masvidal ponovno proziva McGregora: ‘Ti, ili si previše prestrašen ili si previše glup’

FOTO: Screenshot/ Instagram

Jorge Masvidal (37, 35-16) i Conor McGregor (34, 22-6), dva su borca koji spadaju u uži krug ljudi za prodaju PPV-a. Iako im u posljednje vrijeme ne ide baš unutar kaveza, oni su i dalje jedne od najvećih zvijezdi u UFC-u. Masvidal je ponovno prozvao McGregora na meč, a želi to ostvariti u idućoj godini.

– Ovaj mozak veličine zrna graška je najveća borba u tvojem životu. Ti, ili si previše glup, ili previše uplašen, za uzeti ovaj ček – napisao je ‘Gamebred’ preko Twittera.

FOTO: Screenshot/ Twitter

Masvidal je trenutno u nizu od tri poraza, ali ti porazi su došli od Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona. Radi se o, možda i najboljim borcima ove kategorije, tako da si nema što zamjerati.

S druge strane, McGregor je već duže vrijeme neaktivan, a nabacio je i poveću tjelesnu masu. To je zapravo dobra vijest za Masvidala, jer bi se mogli boriti u velter kategoriji. I Conor je u nizu poraza. On je u posljednja dva meča izgubio od Dustina Poiriera. Drugi meč će posebno pamtiti, jer je u tom meču doživio ozljedu, koja ga i dan danas drži van oktagona. Preko godinu dana ga nema u kavez, ali on je u 2023. najavio najveći povratak u povijesti. Živi bili pa vidjeli.

Prošli članak

Joshua vidi meč s Hrgovićem kao opciju: 'Volim dobre protivnike, borio bih se s njim'

Sljedeći članak

'Oči u oči' prije 'Armagedon' finala i FNC 8: Lokas i Sinani hladni, zagrljaj Truščeka i Peruška

Preporučeno
Total
28
PODIJELI