Joshua vidi meč s Hrgovićem kao opciju: ‘Volim dobre protivnike, borio bih se s njim’

FOTO: Screenshot/ Instagram

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, Anthony Joshua (32, 24-3), želi se vratiti na pobjedničke staze. Naime, njega interesira meč s nekoliko boksača među kojima je i FIlip Hrgović (30, 15-0). Naravno, Joshua ne misli da je Hrga lagan zalogaj, ali on to ni ne želi. Želi se okušati s velikim imenima, kako bi dokazao da spada u sam vrh boksa.

– Da, borio bih se protiv Otta (Wallina), a borio bih se i protiv Dilliana (Whytea) i Hrgovića također. Volim se boriti s dobrim protivnicima. Uvijek sam smatrao da je boriti se protiv najboljih u mojoj eri jednako bitno kao postati prvakom. Uvijek je postojala neka stigma da biram protivnike. Ja volim preuzimati rizik. Popularnost nije ono što vas čini dobrim boksačem. Vaše vještine kao borca ono su što će vas učiniti popularnim. Natjecanje s najboljima i treniranje za takve mečeve podiglo me na višu razinu. Ovi tipovi možda nisu najpopularniji na društvenim mrežama, ali su kvalitetni borci. Ne planiram sjediti ovdje i govoriti vam nešto tipa: ‘Ne, oni su loši‘. Odat ću poštovanje tamo gdje je zasluženo i nikad neću podcijeniti nekog s kime se nalazim u ringu. Tako moramo svi razmišljati – rekao je Anthony Joshua.

Situacija u teškoj kategoriji je veoma intrigantna, a međusobne borbe najboljih na svijetu su prava rijetkost. Hrgović je dugo čekao na svoju priliku za borbu s nekim velikim imenom, a napokon je dobio priliku ove godine. Pobijedio je Zhanga Zhileia na istoj priredbi gdje se borio i Joshua.

Prošli članak

[VIDEO] Glavni sudionici najavili FNC 8 priredbu: Batinić i Trušček su dobili nove protivnike

Sljedeći članak

Masvidal ponovno proziva McGregora: 'Ti, ili si previše prestrašen ili si previše glup'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI