Masvidal otkazao meč protiv Edwardsa: ‘Znao sam da se prevara ne želi boriti!’

Foto: Instagram/YouTube/Screenshot

Na UFC-u 269 neće se boriti Jorge Masvidal (36, 35-15) i Leon Edwards (30, 19-3) jer je ‘Gamebred’ morao otkazati zbog ozljede! Priredba se održava 11. prosinca u Las Vegasu, a u sve se umiješao Khamzat Chimaev (27, 10-0) koji je rekao da je spreman uskočiti kao zamjena.

– Razočaran sam, ali iskreno sam znao da se taj prevarant ne želi boriti protiv mene. On mi je trebao biti usputna stanica na putu prema tituli. Cilj ostaje isti. Sad mi treba vrijeme s obitelji. Usmane, vidimo se uskoro – napisao je Edwards na društvenim mrežama.

Edwards je posljednji put izgubio 2015. godine i to od današnjeg prvaka Kamarua Usmana (34, 20-1), a od tada ima niz od devet pobjeda uz jedan no contest. Bila je to samo prilika da se dokaže kao vrlo vjerojatno sljedeći izazivač za titulu u velteru, ali ‘Gamebred’ mu nije dao tu priliku.

Još je mjesec dana da organizator nađe novog protivnika, a spominje se tu dosta imena. Osim Chimaeva tu su i Vicente Luque (29, 21-7) koji je već bio rezerva za meč za titulu, Gilbert Burns (35, 20-4) kao bivši izazivač za titulu itd. Samo je pitanje želi li netko prihvatiti meč s tolikom težinom na samo mjesec dana prije meča.

Prošli članak

Veliki grappling turnir FNC-a i Grindhousea samo na PPV platformi FNC.tv: Glavni meč večeri Čelić - Donat!

Sljedeći članak

Khabib 'oprao' Gaethjea: 'Zašuti! Priznaj da Islam odmah zaslužuje napad na titulu!'

Preporučeno
Total
10
PODIJELI