Martinjak dogovorio trilogiju sa Hatcheom pa najavio: ‘Zadnji put sam uzeo oko, a ovoga puta možda ponesem glavu’

Foto: Instagram

Marko ‘Marvelous’ Martinjak (32, 8-2) dogovorio je meč koji je dugo priželjkivao. Radi se o trilogiji protiv Jeromea Hatchea (36, 3-1). Ovoga puta, Martinjak ide na njegov teren, točnije, u Miami. 18. Siječnja će ponajbolji svjetski boksač s golim šakama ukrstiti rukavice sa starim ‘prijateljem’, a povodom toga Martinjak je i najavio ovaj meč, naravno, u svojem stilu.

– Što se tiče Hatchea, posljednji put sam ga poštedio, ali ovog puta mu nema popusta. Kad smo imali prvi meč u Dubaiju, rekao sam kako je to bila čisto moja pogreška. Svojom pogreškom izgubio sam onim nokautom, da bi on nakon našeg meča u Londonu počeo pričati da je kriv sudac, vremenska razlika, sve mu je krivo… Baš, krivo je more. Hatche je iz Teksasa, Teksas i Florida su sat vremena vremenske razlike, isto kao Zagreb i London. Čisto da se opet ne bi žalio – rekao je Martinjak za Net.hr pa je nastavio.

– Ja dolazim na njegov teritorij, pred njegove navijače, zadnji put sam mu uzeo oko, ovog ću mu puta uzeti oba oka. Možda i ovog puta glavu ponesem sa sobom. Poslat ću ju poštom na klupsku adresu – zaključio je.

Miami je poznat još i kao grad poroka, a za Marka su to, najčešće, nokauti u ringu. Vjerujemo da će tako biti i ovoga puta te da će hrvatski borac napokon staviti točku na ‘i’ u ovome rivalstvu.

Prošli članak

WBC je objavio da će Ngannoua staviti na top 10 ljestvicu najboljih teškaša!

Sljedeći članak

Filip Hrgović saznao ime protivnika! U prosincu će boksati protiv hrvatskog zeta, Australca De Morija

Preporučeno
Total
0
PODIJELI