Manuwa ne može prihvatiti poraz od Rakića: ‘Drago mi je da si postao poznat zbog jedinog nokauta u karijeri’

Posljednji je meč odradio u lipnju prošle godine kad je izgubio od Aleksandra ‘Rocketa’ Rakića (29, 14-2), a Jimi Manuwa (41, 17-6) je jedan u nizu koji je imao što za reći na račun srpskog borca. Nakon što ga je prokomentirao bivši prvak poluteške kategorije Daniel Cormier te borac kojeg je pobijedio – Thiago ‘Marreta’ Santos (37, 22-9), pa i Anthony ‘Lionheart’ Smith (33, 36-16).

Santos je istaknuo da su Rakićeve borbe dosadne pa je takva bila i njihova posljednja u kojoj je pobijedio ‘Rocket’, Smith je ipak bio nešto konkretniji pa je prozvao Rakića za revanš i priznao mu da je u prošlom meču bio bolji, a Manuwa sad traži priliku da vrati srpskom borcu za nokaut nakon 42 sekunde prve runde.

– Jedini revanš koji želim je onaj protiv Rakića – napisao je Jimi, a nije dugo trebalo Rakiću da mu odgovori:

– Još uvijek sjedim na novcu koji sam dobio kad sam te nokautirao. Trebaš par funti? – našalio se ‘Rocket’.

Nije to bilo dovoljno Britancu koji je odlučio ući u raspravu i malo ‘bocnuti’ Rakića.

– Drago mi je da sam te učinio poznatim zbog tog jedinog nokauta koji imaš u svom omjeru. Međutim, čini mi se da si izgubio zalet. Mislio sam da ćeš biti prvak do sada. Zašto ti toliko treba, čak nisi niti u razgovoru oko napada za titulu. Ponekad sve što trebate je sreća, a ona je bila na tvojoj strani te noći. Pobrini se da bude s tobom kada se ponovno sretnemo. Zadrži istu energiju.

Nije da te prozivke imaju smisla, ali Manuwa je pokušao. Teško da će mu UFC dati priliku za uzvrat jer ima četiri poraza u nizu pa će sve ovo vjerojatno brzo završiti.

Prošli članak

Sonnen objasnio UFC-u: 'Ako otpustite Jonesa, više nemate kontrolu nad njim, a tržište je neumoljivo. Želite li to?'

Sljedeći članak

Tyson bi se borio protiv braće Paul: 'Zaradili bi stotine milijuna, a njih nije briga što bi dobili batine'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI