Logan Paul objavio veliku vijest: YouTuber je pred potpisom za UFC!

Foto: YouTube/Screenshot

Nakon što je PFL u svoje redove doveo Jake Paula, izgleda da će i drugi brat njegovim stopama. Naime, Logan Paul je putem Twittera objavio da će objaviti veliku vijest, a označio je predsjednika UFC-a, Danu Whitea. Pretpostavlja se da će otvoriti suradnju s najjačom svjetskom MMA promocijom, a ova objava na Twitteru je naznaka da će to i ostvariti.

Već je prije govorio da bi se želio boriti tamo, a upravo video koji je objavio, pun je isječaka iz intervjua u kojima govori o tome. Nakon što su ušli u boksački svijet te ostavili zapažen trag, izgleda da će to napraviti i u MMA-u. Disneyjeve zvijezde pokušat će zasjati i tamo, a njihova popularnost je dovoljan mamac da ih promocije poput UFC-a i PFL-a angažiraju.

Iako su u dosta navrata kritizirali i način plaćanja boraca od strane organizacije, izgleda da ćemo gledati suradnju koja će kao atomska bomba odjeknuti MMA svijetom.

Logan je dijelio ring s Floydom Mayweatherom u egzibicijskom meču, a borio se i na WWE-u, gdje je oduševio fanove diljem svijeta. Ne sumnjamo da će gledatelji biti uzbuđeni i oko njegovog nastupa u najslavnijem svjetskom kavezu…

Prošli članak

[VIDEO] KSW se prisjetio rata kojeg je Bažant pružio protiv neporaženog Poljaka

Sljedeći članak

Max Holloway ugovorio novi meč: Bori se protiv borca koji ne zna za poraz u UFC-u

Preporučeno
Total
1
PODIJELI