Kladionice odlučile: Ngannou je opet favorit protiv Miočića

Iako je slavio 2018. godine i jedan je od najdominantnijih UFC-ovih teškaša u povijesti, Stipe Miočić (38, 20-3) je prema mišljenju kladionica ponovno ‘underdog’ u borbi protiv Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (34, 15-3)!

Podsjetimo, spomenuti će meč predvoditi priredbu ‘UFC 260’ a kamerunsko-francuski nokauter tražit će priliku za uzvrat. Imao je par dobrih pokušaja u prvoj rundi prije tri godine, ali to mu nije pošlo za rukom jer je Stipe tad slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

U ponudama kladionica koeficijenti se uglavnom kreću oko 1,65 na Ngannoua te 2,25 na Miočića. Slični su bili koeficijenti prije priredbe ‘UFC 260’ (1,65 – 2,25), ali ‘Predator’ nije opravdao ulogu favorita.

Ništa nije službeno, ali pretpostavlja se da će pobjednik ovog meča ići na bivšeg prvaka poluteške kategorije Jona ‘Bonesa’ Jonesa (33, 26-1-1), a pobijedi li Stipe, prema nekim izvorima je i u tom mogućem meču ‘underdog’ sa skoro jednakim koeficijentima kao protiv Ngannoua (1,65 – 2,30).

Pobijedi li Ngannou Stipu, onda je situacija malo drugačija te je on favorit sa 1,70, dok je na pobjedu Jonesa koeficijent 2,10. No, sve je to ‘što bi bilo, kad bi bilo’, a prvo nas čeka meč na priredbi 27. ožujka.

Prošli članak

'Reem' izjednačio negativni rekord pa poručio: 'Ubrzo sam opet u dvorani'

Sljedeći članak

Uroš poslao dobru poruku: 'Ispričavam se svima, posebno mladim sportašima koji slijede moj put'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI