Kayla Harrison bi ipak u UFC: ‘Moram uvjeriti Danu da sam vrijedna rizika’

Foto: Instagram

Dvije je godine zaredom PFL-ov turnir u lakoj kategoriji osvojila Kayla Harrison (31, 12-0), a mnogi ju spominju kao najpoželjnijeg free agenta na tržištu boraca. Dvostruka zlatna olimpijka u judu još ne zna za poraz, a sad želi napraviti korak više.

Valja priznati da se još nije okušala s borkinjama iz samog vrha svjetskog MMA-a, a kako bi to napravila, morala bi skinuti nekoliko kilograma i spustiti se u kategoriju niže. I sam predsjednik UFC-a Dana White svojevremeno je istaknuo kako ga njezine predstave nisu previše uvjerile, a rekao je da bi protivnice s kojima se Harrison borila dvostruka UFC prvakinja Amanda Nunes (33, 21-4) vjerojatno ubila.

– Dana je već ranije govorio razne stvari. Ali, znam što je moj posao. Ako se želim jednog dana boriti u UFC-u, ako se želim boriti u perolakoj kategoriji, moj je posao dokazati mu da sam vrijedna investicije, da sam vrijedna rizika. Sve što mogu je nastaviti boriti se i biti dominantna, nastaviti biti tako dobra da me više jednostavno ne može ignorirati. Znam da ću to napraviti. Rekao je puno toga, ali uvjerena sam da ću učiniti da on pojede svoje riječi. I to će napraviti s osmjehom na licu. Nisam zabrinuta oko toga, to vrijeme dolazi – rekla je Harrison za MMA Fighting.

Teško je očekivati da će joj UFC dati ugovor, ali mogla bi se svakako naći u Bellatorovom rosteru. No, Kayla je ustrajna da pokaže Whiteu kako ima pogrešno mišljenje o njoj.

– On je netko tko je sjajan u svom poslu. Zapravo, on je započeo ovaj sport i ja nisam osoba koja mu može govoriti što bi bilo najbolje da napravi. Sigurno neću reći da on ne zna što govori ili da je nešto što ja mislim. Ja sam drugačija, ja ću mu osobno svojim djelima pokazati. On će to vidjeti i onda napraviti ono što je njegov posao. Uistinu nisam zabrinuta – zaključila je Harrison.

Prošli članak

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na SUB ONLY turniru: Čelić pobijedio Mateka u posljednjim sekundama

Sljedeći članak

Chimaev samo proziva i želi se vratiti u kavez: 'Dajte mi tog Bradyja!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI