Chimaev samo proziva i želi se vratiti u kavez: ‘Dajte mi tog Bradyja!’

Foto: Instagram

Nakon što je dominantno slavio u povratničkom meču protiv Jingliang Lija (33, 18-7), Khamzat Chimaev (27, 10-0) sad ‘ne može stati’. U starom je stilu krenuo s prozivanjima, a sad je na red došao borac s prošle UFC priredbe Sean Brady (28, 15-0) koji je slavio protiv TOP10 borca Michaela Chiese (33, 18-6) jednoglasnom odlukom sudaca.

Na društvenim je mrežama čečenski borac podijelio video posljednjeg meča spomenutog Bradyja i napisao kako se želi boriti protiv njega. To nam i ne zvuči toliko nerealno, jer su oba borca još u usponu, a pobjeda bi im mogla donijeti dodatni rast na ljestvici velter kategorije.

No, pitanje je želi li UFC ‘uništiti’ jednu karijeru bez poraza prije neke mnogo veće borbe, a nekako je dojam da bi underdog u ovoj borbi svakako bio – Brady. Žele li samo nastaviti graditi karijeru Čečena pod švedskom zastavom ili će misliti i na Amerikanca, to ćemo tek vidjeti.

Jer Chimaev je pokazao kakva mu je razina komunikacije s čelnim čovjekom UFC-a Danom Whiteom, a s obzirom na popularnost, mogli bi mu i ostvariti želju…

Prošli članak

Kayla Harrison bi ipak u UFC: 'Moram uvjeriti Danu da sam vrijedna rizika'

Sljedeći članak

Soldić citirao Tysona u najavi meča protiv Khalidova: 'Strah? Strah mi je prijatelj'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI