Kakva nesreća! Rakiću propala noga i vjerojatno otišli ligamenti, Blachowicz gospodski stao

Foto: Instagram

Nikako nismo željeli da se ovo dogodi. Imao je 2:0 u rundama, krenuo dobro i u treću, a onda je jedno propadanje koljena usmjerilo sve. Aleksandar ‘Rocket’ Rakić (30, 14-3) izgubio je sudačkim prekidom od Jana Blachowicza (39, 29-9) nakon što su mu vjerojatno otišli ligamenti desnog koljena.

Toliko priprema, odricanja, truda, a onda se dogodi ovako nešto. No, Aleksandar je ratnik i vjerujemo da će to još jednom pokazati. Krenimo redom.

Odmah na startu prve runde Rakić je s par dobrih direkata nanio štetu na licu Blachowicza, raskrvario mu je lijevu arkadu. Nekoliko je puta Jan dobro odgovorio, pogodio par desnih overhanda, ali ‘otresao’ je sve to Aleksandar. Bacao je Poljak i low kickove te je Rakić promijenio gard nakon tri i pol minute, a zatim je pokušao u klinč gdje je Jan uzvratio krošeom u bradu.

Na otvaranju druge runde je ‘Rocket’ lijepo srušio Poljaka koji je spretno pokušao zaključati gušenje u padu, ali nakon tridesetak sekundi lijepo se izvukao Aleksandar i prešao u side pa u full mount. Jako je dobro pogađao laktovima i izbjegao par pokušaja submissiona. Kontrolirao ga je zatim srpski borac i uz žicu i dominantno uzeo drugu rundu.

Vidjelo se na otvaranju treće runde da Blachowicz teže diše, ali je krenuo Poljak na Aleksandra jer je znao da bi mogao u potpunosti ostati bez snage. A onda je Aleksandar izgubio na najgori mogući način, bez da je primio previše štete. Vraćao se unatrag i propalo mu je desno koljeno, završio je na podu i digao ruke, a treba respektirati i Poljaka koji je prvo instinktivno krenuo, no kad je shvatio što se događa, stao je. Odmah nakon što je sudac prekinuo meč došao je porazgovarati s ‘Rocketom’.

Pitanje je koliko će trajati oporavak srpskog borca, a redakcija FIGHTROOM-a mu samo može poželjeti mnogo sreće u oporavku uz poruku da nam još jednom pokaže gdje mu je mjesto, bez obzira na to koliko težak povratak bio.

Prošli članak

FNC upario 'Vuka' i 'Panteru'! Odmah su zaratili: 'Vrijeme je da missici priuštim plastičnu operaciju!'

Sljedeći članak

Jan zaželio brz oporavak Rakiću: 'Moje tijelo je bilo spremno za iduće runde, njegovo nije'

Preporučeno
Total
5
PODIJELI