Joshua uzvratio Furyju: ‘Ja sam sve što bi on želio biti!‘

U svom posljednjem verbalnom napadu na Anthonyja Joshuu (31, 24-1-0), Tyson Fury (32, 30-0-1) je komentirao njegov izgled, nazvavši ga bodybuilderom i crossfiterom. Bilo je tu i uvreda. “The Gypsy King” Joshuu je nazvao propalicom.

Joshua je poznat kao čovjek koji izjave ne voli davati vruće glave, ali ovo je morao prokomentirati.

– Taj čovjek govori o tome kako pije pivo i kako ga ne zanima njegov izgled, a zapravo bi volio biti isklesan. Kaže kako je AJ dobar dečko, bodybuilder. To je zapravo psihološka igrica. Fury želi imati “six-pack”. Ja sam zapravo sve što on želi biti – rekao je Joshua tijekom gostovanja na “Deeney Talks” podcastu.

https://www.instagram.com/p/COLHSkXF6XM/

Joshua je uvjeren da ga Fury vrijeđa jer igra nekakvu psihološku igru.

– Razlog zašto govori da pije 12 piva dnevno je taj što zna da to ne bi mogao napraviti i boriti se protiv mene. Zna on jako dobro koliko je ovo ozbiljan ispit. Toliko ozbiljan da ga on želi namjerno prikazati što manjim. U tome je stvar. Ali, jako dobro on zna što ga čeka – uvjeren je boksački prvak svijeta prema IBF-u, WBA-u i WBO-u.

https://www.instagram.com/p/CMxmKSAFKj8/

Meč Joshue i Furyja trebao bi se održati u Saudijskoj Arabiji, u Džedi. Ipak, dogovora oko datuma još uvijek nema. Govorilo se o početku ili sredini ljeta, no nedavno je promotor Bob Arum izjavio kako se sve više čini da tako nešto neće biti izvedivo.

Ako meča ne bude na ljeto, teško je očekivati da ćemo ove godine gledati dva meča ova sjajna boksača, kako je najavljeno.

Prošli članak

Poljak iz UFC-a suspendiran na 22 mjeseca zbog dopinga: Koristio sam to zbog kuka

Sljedeći članak

KSW-ov 'matchmaker' donio sjajne vijesti: Ugovore su dobili Barbir i Vrtačić, međusobno se bore u Hrvatskoj!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI