Joshua aktivirao klauzulu za revanš protiv Usyka


Rekao je Anthony Joshua (31, 24-2) nedugo nakon meča da želi revanš protiv Oleksandra Usyka (34, 19-0), a nije dugo čekao da aktivira klauzulu u ugovoru koja mu to omogućuje. To je potvrdio i Joshuin menadžer Alex Krassyuk u razgovoru za Boxing Social.

– Koliko ja znam, klauzula he već aktivirana. Još kad su u ringu došli do našeg kuta rekli su nam da se vidimo na uzvratu i nisu to gledali kao nešto moguće, već su donijeli odluku. Revanš će se dogoditi, a samo neke nepredviđene okolnosti ga mogu spriječiti.

Promotor Eddie Hearn rekao je da se veljača iduće godine čini kao dobar termin, a poznato je da je aktualni prvak rekao da se želi boriti u Ukrajini. Koliko je to realno tek ćemo vidjeti, no očito je sigurno da će do spomenutog revanša doći.

Podsjetimo, nakon 12 rundi teške borbe IBO, IBF, WBA i WBO pojasevi teškaškog prvaka otišli su novom vlasniku, nevjerojatnom Oleksandru Usyku koji je izdominirao Anthonyja Joshuu. AJ nije mogao parirati odličnom Ukrajincu u većini od 12 rundi te je zasluženo postao novi prvak.

Prošli članak

UFC poslušao Yana: Rus će se boriti protiv Sandhagena za privremenu titulu

Sljedeći članak

Jones mora poraditi na sebi: 'Ostavit ću alkohol kao dio svoje prošlosti. Mozak mi se više ne može nositi s time'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI