Jones: Sjajno je uzeti malo odmora, moj povratak bit će nešto ogromno

Jon Jones (33, 26-1-1 NC) već je neko vrijeme u teškoj kategoriji, ali u istoj još nije debitirao. Mjesecima se nateže s UFC-om oko primanja. Čak je prijeti i raskidom ugovora, prepucavao se putem društvenih mreža i intervjua s čelnikom UFC-a Danom Whiteom, ali sad stižu pomirljive izjave.

– Jones mora sam odlučiti hoće li se boriti. Nitko ga ni na što ne prisiljava. Iza njega je uspješna karijera i nevjerojatno ostavština. Može se umiroviti iste sekunde i ja ću ga još uvijek smatrati najboljim ikada. Naravno, sve dok netko drugi ne dostigne njegova postignuća. Može se boriti ovoga ljeta ili ne mora više nikada. Sve je na njemu – rekao je White, a takve pohvale sigurno su godile Jonesovu egu.

Jones je svoje daljnje planove iznio na Twitteru, putem kojeg se često voli obratiti javnosti.

“Nisam siguran kad ću se idući put boriti, no malo odmora nakon dekade pobjede je u ovom trenutku pozitivna promjena”, napisao je Jones jednom fanu, koji ga je pitao kad će se sljedeći put boriti.

Jedan korisnik upozorio ga je da će, ako ostane neaktivan, postati irelevantan.

“To je nemoguće, moje ime će glasno odjekivati borilačkim sportom dok sam živ, a i kasnije. Moja povratnička borba bit će ogromna, neovisno o tome kad se održi”, ispalio je Jones.

Prošli članak

Ništa od borbe s Rakićem? Prochazka otkrio novi plan

Sljedeći članak

Stiglo sudsko rješenje: Fury se mora se boriti protiv Wildera, a ne protiv Joshue!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI