Joanna želi novi napad na naslov: ‘Pune tribine i više novca!’

Instagram

Posljednji se put borila u ožujku prošle godine i podijeljenom sudačkom odlukom izgubila od Weili Zhang (31, 21-1) u borbi za prvakinju slamka kategorije, a nakon toga je Poljakinja Joanna Jedrzejczyk (33, 16-4) odlučila malo uživati u životu.

Spominjalo se kako bi to mogao biti kraj njezine karijere, ali u razgovoru za SCMP MMA rekla je da to nije tako. No, otkrila je i uvjete koji su potrebni za njezin povratak u kavez.

“Nema sporta, niti jednog sporta, bez fanova. Znate kakvu interakciju imam s ljudima, uvijek mi je potrebna ta neka dodatna motivacija, dodatni izvor energije. Možda bih se i mogla boriti bez fanova, ali jednostavno ne želim. Želim ostati na odmoru i jednostavno čekati. Uistinu vjerujem da će ovo sve uskoro biti iza nas”, rekla je Joanna.

Spomenuta je borba bila borba godine te Poljakinja smatra kako samim time ima dobru situaciju za pregovore.

“Ne želim da na mene gledate kao na ludi osobu, no sve je ovo posao. Iza svega mora biti novac. U svojoj prošlog borbi sam pružila paklenu izvedbu. Weili i ja smo bile sunaslovna borba, no zapravo mislim kako smo na kraju mi bili prava priča tog programa. Nakon takve borbe svakako zaslužujem više novca, veći dio kolača. Neću javno prigovarati poput nekih drugih boraca. Na rosteru je preko 500 boraca, no vjerujem kako sam ja važan dio ove kompanije”, objasnila je Jedrzejczyk i zaključila o pregovorima:

“Razgovarat ćemo kad sjednemo za stol. Ja sam sretna u UFC-u i imam osjećaj da me ljudi vole. S pojasom ili bez njega, vole me. I želim ovo nastaviti raditi za njih. Konstantno slušam kako sam umirovljena, no nisam! Samo sam si uzela vremena. Borila sam se dva ili tri puta godišnje, no to više neće biti tako. Odlučila sam držati do sebe, svog tijela i uma. Postoje vrlo visoke šanse da ću se boriti u 2021. godini. No, ako se to ne dogodi, sjesti ću i čekati. Želim se boriti, ali sve mora biti na pravom mjestu”, zaključila je.

Prošli članak

Jurišić napokon saznao ime protivnika! Čeka ga neporaženi Musaev

Sljedeći članak

JDS uzrujan zbog poraza: 'Apsurdno, bio je to ilegalan udarac'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI