JDS uzrujan zbog poraza: ‘Apsurdno, bio je to ilegalan udarac’

Instagram

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Junior Dos Santos (36, 21-9) izgubio je od Ciryla Ganea (30, 7-0) 12. prosinca prošle godine što je bio njegov četvrti poraz u nizu. Tehničkim nokautom ga je svladao Francuz u drugoj rundi, a Brazilac se s tim ne može pomiriti.

Pogodio ga je laktom koji je djelomično odsjeo na stražnjem dijelu glave, ali sudac je označio da je taj udarac legalan jer je Dos Santos okretao glavu u trenutcima kad je Gane bacao udarac.

Nakon završetka spomenutog UFC-a 256 Dana White je rekao da se to dogodilo zbog JDS-ovog okretanja glave te zaključio da je Brazilcu vrijeme za mirovinu, međutim ‘Cigano’ se s tim ne slaže.

“UFC više ništa nije komentirao, za njih je sve u redu, a za mene je apsurdno to što se dogodilo. Bio je jasno da se radi o ilegalnom udarcu, a nekoliko boraca i predsjednik favoriziraju ovakav rasplet. A za mene je to strašno apsurdno. U stvari, svi se slažu da je to bio ilegalan udarac, ali govore da sam se ja okrenuo i pozicionirao na taj način”, rekao je JDS za AG Fight pa dodao i pronašao razlog zašto se to događa:

“Kada bi napravili usporedbu, koja se čak ni ne bi trebala koristiti, to bi vam bilo kao da žrtvu optužite za zločin, krađu, ubojstvo ili silovanje. Mislim da nije bilo namjerno, ali to ne znači da nije bilo ilegalno. Govore da sam se okrenuo, ali nisam. Već sam nekakvih osam sekundi bio tako postavljen i može se vidjeti kako lakat sjeda iza glave. Mislim da se tako ponašaju jer se ja trenutno nalazim u jednom negativnom trenutku svoje karijere, a on je lik koji je u usponu i koji je još uvijek neporažen. Možda se hvataju za to. Ne znam i nije me briga, samo tražim pravdu”, zaključio je legendarni Brazilac.

Prošli članak

Joanna želi novi napad na naslov: 'Pune tribine i više novca!'

Sljedeći članak

Stipe otkrio: 'Dobio sam strašne batine s 11 godina, nakon prvog sparinga nisam hodao tri tjedna'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI