Jairzinhu će UFC ispuniti želju: Ide na Blaydesa

Surinamski udarač Jairzinho Rozenstruik (33, 12-2) početkom mjeseca nokautirao je Augusta Sakaija u prvoj rundi na UFC-ovu Fight Nightu 189. Bila mu je to šesta pobjeda u elitnoj MMA organizaciji, šesta nokautom.

Pitali su ga nakon borbe tko je sljedeći. Rekao je da ga zanima bilo koji bolje rangirani borac od njega, a onda je u prvi plan gurnuo Curtisa Blaydesa (30, 14-3-1 NC).

https://www.instagram.com/p/CP8TUpdMLbB/

“Da, to je ime koje želim, a i on je sam dosta dugo tražio ovaj meč. Ako ga još uvijek želi i ako je spreman, onda idemo. Rangiran je bolje od mene (četvrti, op. a.), a tražim nekoga tko će me vratiti u top 3, nekoga preko koga ću ponovno ući u kombinacije za napad na titulu. Ako me ta borba može dovesti do toga – ja sam zainteresiran – rekao je borac iz Surinama, a UFC će ga, čini se, poslušati.

https://www.instagram.com/p/CJPdOUfAOEr/

Borba bi se trebala održati na UFC 266 priredbi. Riječ je o priredbi planiranoj za 25. rujna s borbom za titulu poluteške kategorije između Jana Blachowicza i Glovera Teixeire.

Blaydes iz svoje posljednje borbe nosi najteži poraz u karijeri. U borbu protiv Derricka Lewisa u veljači ove godine ušao je kao veliki favorit pa izgubio nokautom u drugoj rundi. Sad će protiv sebe ponovno imati moćnog udarača.

Prošli članak

Babić: Volio bih jednog dana biti nekome ono što je Bellew danas meni

Sljedeći članak

Khabib lovi dječački san o karijeri: 'Nogomet je bolji od MMA-a, ako dođe dobra ponuda - prihvatit ću je'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI