Babić: Volio bih jednog dana biti nekome ono što je Bellew danas meni

Hrvatski boksač Alen Babić (30, 7-0) nastavlja graditi svoj omjer, ali i popularnost u Velikoj Britaniji. Njegovi fanovi, ‘Savage army’, kako ih naziva, obožavaju ga. Babića voli i veliki šef, najmoćniji boksački promotor Eddie Hearn te je za hrvatskog teškaša pronašao mjesto i na ovogodišnjem Fight Campu.

Fight camp je Matchroomov projekt nastao prošlog ljeta usred pandemije korona virusa. Održavao se u Brentwoodu, na Hearnovu imanju, a dio prve sezone bio je i Babić. Na toj priredbi pobijedio je neugodnog Shawndella Wintersa i oduševio proslavljenog britanskog boksača Tonyja Bellewa (30-3-1).

https://www.instagram.com/p/CP_ENDzJkaV/

Ponajviše zbog agresivnog stila borbe, kakvog je Bellew gajio i sam. Bellew radi za Matchroom kao komentator i analitičar i za Babića je imao samo riječi hvale.

Bellew i Babić od tad su prijatelji, a sreli su se na Matchroomovu druženju prije nekoliko dana.

“Ovo je netko o kome se može snimiti film. Kakva osoba unutar i izvan ringa. Bio je ovdje, na prvom Fight campu, kad sam se trebao boriti protiv Wintersa. Situacija je bila neprijateljska, a svaki intervju koji sam radio je Tony bio na mojoj strani i potvrdno mi je davao znak glavom. Nisam zapravo znao što radim, ali energija tog čovjeka mi je dala krila, a nije mi trebalo ništa osim malo odobravanja. Da skratimo priču, Bellew je danas moj fan i uistinu mi želi sve najbolje. Jesam li spomenuo da sam se ugledao na njega oko puno toga. Moj put je zapravo najsličniji njegovom i nadam se da ću jednog dana ja biti nekome ono što je on bio meni i što još uvijek je, moj idol”, napisao je Babić uz fotografiju s Bellewom.

https://www.instagram.com/p/CQHG4BBLKaZ/?utm_source=ig_embed

Babić će na ovogodišnjem Fight Campu nastupiti 7. kolovoza, a protivnik mu je Mark Bennett, boksač koji je u dosadašnjoj karijeri ostvario sedam pobjeda i jedan poraz.

Prošli članak

Costa odgovorio Vettoriju: ‘Borit ću se s tim kretenom‘

Sljedeći članak

Jairzinhu će UFC ispuniti želju: Ide na Blaydesa

Preporučeno
Total
4
PODIJELI