Ivica Trušček idući mjesec u akciji! Dogovorio je nastup u ponajboljoj europskoj organizaciji ‘Oktagon’

Foto: Marko Andrijašević

Borac s najviše borbi u povijesti Balkana, Ivica ‘Terror’ Trušček (34, 41-35), dogovorio je svoj novi nastup! Svoj sljedeći meč odradit će pod okriljem ‘Oktagona’, organizacije koja je među vodećima u Europi. S druge strane kaveza, čekat će ga iskusni Nijemac, Christian Jungwirth (35, 11-5), kojemu će ovo biti čak šesta borba, unutar ove promocije. Borba će se održati u velter kategoriji, a čitava priredba odvijat će se u Frankfurtu, 4. lipnja.

‘Terror’ je u sjajnom pobjedničkom nizu. On ima 3 uzastopne pobjede i to će biti jaka motivacija da nastavi s odličnim izvedbama. Posljednja pobjeda došla je na FNC 5 priredbi u Zaboku, gdje je pobijedio Aleksandra Jankovića (27, 11-12-1) iz Srbije. Njegov protivnik, unutar ove organizacije, ima 3 pobjede i 3 poraza, a vjerujemo kako mu Ivica neće biti lagan zalogaj, kad pogledamo koje iskustvo ima iza sebe.

Još jedan Balkanski borac našao je svoje mjesto na Oktagon 33 priredbi. Radi se o Ahmedu Vili (26, 7-4-2-1) koji će se boriti u perolakoj kategoriji, protiv Jaroslava Pokornya (14-9) borca iz Češke. Kao i Trušček i Vila će imati svoj debi za ovu organizaciju.

Prošli članak

Duško Todorović i Alen Amedovski nisu imali uspješne nastupe: Obojica su poraženi u prvoj rundi!

Sljedeći članak

[Video]Pijetraj se osvrnuo na spornu situaciju s Babićevog meča: "Nisam htio diskvalifikaciju Poljaka, Babić mi ne bi oprostio"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI