Duško Todorović i Alen Amedovski nisu imali uspješne nastupe: Obojica su poraženi u prvoj rundi!

Foto: Screenshot/ Youtube

Nakon što se Uroš Medić (29, 8-1) vratio pobjedama, savladavši Omara Moralesa (36, 11-3), preostaloj dvojici balkanskih boraca isto nije pošlo za rukom. Naime, Duško Todorović (28, 11-3) i Alen Amedovski (34, 8-3), poraženi su u prvoj rundi. Ova dvojica nisu imala svoju večer i kući se vraćaju pognute glave.

Makedonski predstavnik još čeka na svoju prvu pobjedu, unutar slavnog oktogona. On je poražen nakon samo 64 sekunde, a bolji od njega bio je Joseph Holmes (26, 8-2), koji ga je pobijedio gušenjem. Bila je to treća borba Makedonca u UFC-u i treći poraz.

Nakon njega je u oktogon kročio Duško Todorović. On je nasuprot sebe imao nezgodnog Chidia Njoukania (33, 22-7-1), koji ga je nokautirao pred kraj prve runde. Duško je krenuo jako dobro u meč, uspio je odvesti borbu na pod, ali se Njoukani uspješno ustajao. Ključan trenutak dogodio se na kraju prve runde, kad je Todorovićev protivnik snažnim laktom nokautirao srpskog predstavnika. Dušku je to bio treći poraz iz pet UFC mečeva.

Prava šteta za ova dva borca koja nisu uspjeli doći do svojih pobjeda. No, kako stara poslovica kaže ‘više sreće drugi put’.

Prošli članak

[Video] 'Uvijek ću ići na sve ili ništa, želim Rivasa sljedećeg'! Oštro je poručio Babić Kolumbijcu, nakon pobjede karijere

Sljedeći članak

Ivica Trušček idući mjesec u akciji! Dogovorio je nastup u ponajboljoj europskoj organizaciji 'Oktagon'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI