Sad je i službeno: ‘Ništa od meča s Hunterom, suosjećam s Hrgovićem’

Iako se govorilo kako će Filip ‘El Animal’ Hrgović (28, 12-0) ući u ring za mjesto IBF-ovog izazivača protiv Michaela Huntera (32, 19-1-1), sad je i službeno da do toga neće doći. Purse bid se održao, Filip je potpisao ugovor, ali kako je sad potvrdio i Eddie Hearn, Hunter nije poslao svoj primjerak s potpisom te se ista neće održati.

– Ovo je apsolutno bizarno i suosjećam s Filipom Hrgovićem jer su njega najviše vozali okolo. Sad se moramo vratiti na listu i vidjeti što nam slijedi. Poslao sam ugovore, a oni su mi samo vratili poruku kako ne prihvaćaju borbu – rekao je Hearn.

https://www.instagram.com/p/CNnNlnlMTH0/

Razlog otkazivanja nije točno poznat, ali nagađa se da je Hunter potpisao ugovor s drugom promocijom te je otišao od Hearna i Matchroom Boxinga. Bilo kako bilo, govori se o novom rješenju na toj poziciji.

Navodno se traži novi protivnik Hrgoviću koji je četvrtoplasirani na IBF-ovoj ljestvici, Oleksandr Usyk (34, 18-0)je treći, ali on je već izazivač za Joshuin (31, 24-1) WBO pojas, dok je drugoplasirani Charles Martin (35, 28-2-1) i prvi put odustao od borbe.

Što nas dovodi do Josepha Parkera (29, 29-2) koji je prema američkim medijima najizgledniji protivnik. To je boksač koji je početkom svibnja svladao prekaljenog Derecka Chisoru (37, 32-11) podijeljenom sudačkom odlukom.

Prošli članak

Opet promjena plana? 'Lewis ide na Ngannoua, a borba Stipe i Jonesa je moguća'

Sljedeći članak

White progovorio o svemu: 'Neću Paulu UFC borce na posudbu, Cerrone dobiva još jedan meč koji mora pobijediti'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI