Hearn kritizirao Hrgu pa mu dao nadu: ‘Bio je loš protiv Zhanga, a možda ga čeka meč s Joshuom’

Foto: YouTube/Screenshot

Nakon što je ponovno izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usyka (35, 20-0), došlo je vrijeme da se Anthony Joshua (32, 24-3) okrene novim izazovima. Svjestan je toga i njegov promotor Eddie Hearn koji je najavio ponovno uzdizanje britanskog borca uz češće mečeve.

Podsjetimo, naš je Filip ‘El Animal’ Hrgović (30, 15-0) slavio protiv Kineza Zhileija Zhanga (39, 24-1-1) i tako postao službeni izazivač po IBF-u, ali izgleda da Filip neće tako brzo napasti pojas kojeg drži Usyk.

Imate Hrgovića koji je pobijedio, ali je pružio slabu predstavu jer je Zhang izgledao dobro – objasnio je Hearn i istaknuo da bi se Filip mogao boriti s Joshuom.

Ali mogao bi to i čovjek koji je namučio Tysona Furyja (34, 32-0-1), a riječ je o Ottu Wallinu (31, 24-1). Spominje se i Dillian Whyte (35, 28-3), ali taj se meč neće dogoditi u prosincu.

Bilo kako bilo, pred Joshuom i Hearnom su velike odluke, a ne bi čudilo da se s njim u ringu nađe i Hrgović te dođe do velike zarade. Naravno, postoji i mogućnost velikog ‘skalpa’…

Prošli članak

Dana White otkazao konferenciju za novinare nakon kaosa: Zakačili se Chimaev, Holland i Diaz

Sljedeći članak

Stošić na službenom vaganju kilogram lakši od Kite

Preporučeno
Total
11
PODIJELI