Dana White otkazao konferenciju za novinare nakon kaosa: Zakačili se Chimaev, Holland i Diaz

Foto: YouTube/Screenshot

Trebalo je to biti posljednje izlaganje mikrofonu ususret UFC 279 priredbi, ali nismo dočekali što na sve ima reći Nate Diaz (37, 20-13) ususret meču protiv Khamzata Chimaeva (28, 11-0). No, čelni čovjek UFC-a Dana White odlučio je da od toga neće biti ništa.

Naime, navodno se u backstageu dogodio kaos između timova spomenutih boraca i Kevina Hollanda (29, 23-7-1). Sve su započeli Chimaev i Holland, a kasnije se uključio i Diazov tim.

Ne planiram vam otkriti što se dogodilo tamo iza, ali bilo je tu pregršt ludosti. U 22 godine što ovo radim nismo imali takav incident, izmaklo je kontroli. Učinili smo dobar posao da to sve spriječimo – objasnio je čelni čovjek UFC-a zašto otkazuje konferenciju za novinare.

A sve je pojasnio i ugledni MMA novinar Ariel Helwani. Navodno su se Holland i Chimaev zakačili uz naguravanje, a kad se to malo smirilo, uključio se i Diazov tim te je krenulo gađanje bocama vode. Nije tu bilo konkretnijih stvari te je sve prošlo u miru.

Ako je to najveći incident u povijesti Dane Whitea, onda i nije imao neke incidente. Možda jednostavno nije htio čuti što za reći ima Nate Diaz nakon tretmana kakvog je dobio… No, na ceremonijalnom vaganju bit će mnogo veće osiguranje.

Prošli članak

PFL doveo bivšeg Rakićevog protivnika iz UFC-a: Potpisao Thiago Santos

Sljedeći članak

Hearn kritizirao Hrgu pa mu dao nadu: 'Bio je loš protiv Zhanga, a možda ga čeka meč s Joshuom'

Preporučeno
Total
15
PODIJELI