Gervonta Davis zgrabio djevojku za vrat i izveo je iz dvorane

Instagram
Instagram

Prvak u lakoj kategoriji Gervonta Davis snimljen je kako na košarkaškoj utakmici hvata djevojku za vrat i odvodi je iz dvorane.

TMZ piše kako se incident dogodio na dobrotvornoj košarkaškoj utakmici u Miamiju u subotu nakon što su se boksač i djevojka žestoko posvađali.

Gervonta je naknadno priznao da se incident zaista dogodio te objasnio da je djevojka na snimci majka njegova djeteta. U objavi na Instagram storyju priznao je da je bio agresivan. Rekao joj je “idemo”, ali da je nikad ne bi povrijedio.

Instagram

Davisu je 25 godina, u boksačkoj karijeri ima savršen skor 23-0. Aktualni je WBA-ov prvak u lakoj kategoriji, nakon što je prethodno držao titule u super pero kategoriji. Njegov promotor je neporažena legenda Floyd Mayweather, koji ga je već nazvao potencijalnim nasljednikom.

Ovo nije prvi Davisov nasilnički ispad, u posljednje tri godine bio je optužen za udaranje prijatelja iz djetinjstva u glavu. Također je optužen za tučnjavu u Virginiji i još jedno sudjelovanje u uličnoj tučnjavi 2018. godine.

Prošli članak
Instagram

Hrgović nominiran za WBC-ovu nagradu

Sljedeći članak
Instagram

Wilder Otvoreno: želio sam si pucati u glavu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI