Forgač nakon finala Armagedona: Prijenos uživo gledalo je 100.000 ljudi!

Završio je prvi Armagedon. Gledatelji su na YouTube kanalu 24sata uživali u četiri superborbe i tri finalna meča Armagedona, a sve je upotpunila i studijska emisija uz zanimljive goste poput Igora Pokrajca, Ivana Erslana…

Svoje viđenje dao je i čelnik zagrebačkog ATT-a te začetnik Armagedona Dražen Forgač. Oglasio se na društvenim mrežama, a njegov status prenosimo u cijelosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Bojković protiv Čelića

“Da prokomentiram rezultate. Oni su očekivani. Da su bili dijametralno suprotni, također bi bili očekivani. Iznenadila je Rumunjka (Ana Maria Pal, op. a.) protiv Adriane Vuković, a strašan nastup odradio je Marko Bojković (pobijedio Patrika Čelića, op. a.).

Tu se mora čestitati i nakloniti njegovu treneru Ivanu Đorđeviću, koji je taktički sve savršeno postavio i fizički brutalno spremio Marka.

Marko Ostanek pokazao je srce ratnika u preživljavanju protiv Jakoba Kosića i na kraju pobijedio svojom specijalkom – RNC-om. Čestitam sucu Saši Zoriću, koji je posao odradio vrhunski.

Šteta za meč između Daniela Bažanta i Nine Škrijelja. Taman kad je postalo zanimljivo, Daniel neshvatljivo ilegalnim udarcima laktom u potiljak udara Škrijelja i gubi meč diskvalifikacijom.

Donald Ćosić rutinski protiv Tadeja Dajčmana. Vlasto Čepo nešto manje rutinski protiv Leona Krajačića. Karlo Caput izgubio je od odličnog Engleza Harryja Hardwicka, ali ipak je dojam da je Karlo loše ušao u meč.

Najveća pobjeda je što je 100.000 ljudi gledalo borce koji su do prije godinu dana manje-više bili poznati jedino u svojem ulazu u zgradu. Strašan uspjeh FNC tima i projekta Armagedon. FNC nije poligon za nabijanje skorova i nikome se ne dovode ovce na klanje”.

POGLEDAJTE VIDEO: Finale Armagedona

Prošli članak

Finale Armagedona: Ostanek pobijedio Kosića, Bojković u ludoj borbi ugušio Čelića

Sljedeći članak

Đani Barbir se ipak neće boriti protiv 'Jokera' na nadolazećem KSW-u!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI