FNC potpisao dva pobjednika ovogodišnjeg ‘Armagedona’: U organizaciji nastavljaju Bukvić i Bosančić!

Foto: FNC

Istaknuo je predsjednik Fight Nation Championshipa da će polako početi nadograđivati roster organizacije, a kako je u njegovoj bilježnici već nekoliko boraca s ‘Armagedona’ pa je započeo s potpisivanjem ugovora! Tako su pobjednik kategorije do 84 kg i pobjednik kategorije do 77 kg stavili paraf i priključili se FNC-u!

Naravno, riječ je o Matiji Bosančiću i Đorđi Bukviću koji su dominantnim predstavama stigli do finala, a na kraju i slavili. Obojica su izdanci srpskog Unity Fight Teama iz Vrbasa, a mečevi u Osijeku su im tako bili samo ‘posljednja provjera’ prije ugovora s FNC-om.

Podsjetimo, Matija je na putu do finala prvo u četvrtfinalu čudesno nokautirao Tomislava Ceronju iz zagrebačkog Ban Teama, da bi u polufinalu odličnom i krvavom predstavom slomio Aleksandra ‘Mlatu’ Vukosavljevića, a u finalu je ground and poundom završio Matea Šituma iz zagrebačkog American Top Teama.

Foto: Marko Andrijašević

Đorđe pak je u četvrtfinalu jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Luke Vargovića iz Ban Teama, a u polufinalu i finalu je pokupio bonuse za nokaute večeri. Prvi je na redu za 13 sekundi bio Radovan Vuković iz crnogorskog Octagon Teama, a nakon njega je odličnom fintom i high kickom završio Aleksandra Mihailovića iz MMA Bushido Teama iz Crne Gore.

Foto: Marko Andrijašević

Forgač je najavio i neka poznata lica na FNC-ovim PPV-ovima iduće godine poput Đanija Barbira, Marka Ostaneka koji je već trebao nastupiti u Osijeku, možda i Jakoba Kosića te Patrika Čelića, a u Osijeku smo već vidjeli Marka Bojkovića i Daniela Bažanta. Tako je ‘Armagedon’ dokazao da je vrhunska platforma, a FNC pokazao zašto je najbrže rastuća organizacija u ovom dijelu Europe.

Bit će zanimljivo vidjeti što nam donosi iduća godina.

Prošli članak

Charles Oliveira ušutkao je kritičare i završio Poiriera!

Sljedeći članak

[VIDEO] Hrgović trenirao s Mayweatherom u Las Vegasu

Preporučeno
Total
1
PODIJELI