Fight Nation Championship predstavio još jedan meč i pustio PPV u prodaju: Debitira Banov borac!

Foto: FNC

Iz Fight Nation Championshipa su mnogo puta isticali da sad postoje mnogi amaterski turniri na kojima se kriju regionalni biseri za koje ćemo tek čuti, a iz tog nam ‘bazena’ stiže i borac iz zagrebačkog MMA Ban Teama! Fran Luka Đurić po prvi će put stati u kavez FNC-a u profesionalnim vodama i to protiv neugodnog Talijana.

Foto: FNC

U Zabok stiže Pietro Matteo Lupino koji će također pokušati pronaći sreću u FNC-u kao što su napravili neki njegovi sunarodnjaci i ostavili trag u organizaciji. Ovog borca i ne možete promašiti zbog velike tetovaže vuka na prsima, a pitanje je što će mu to donijeti u kavezu.

Ide na osvajača Amaterske MMA lige u organizaciji FNC-a, a oim će momcima pripasti čast da otvore priredbu. Njihova će borba biti dostupna uživo na YouTube kanalu 24sata, a u prodaju je pušten i PPV koji možete nabaviti OVDJE po cijeni od 29 kuna. Također, oni koji to nisu napravili, mogu još potražiti karte za event putem Eventimove stranice.

Foto: FNC

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 26. ožujka, s početkom u 19 sati, a glavni će meč večeri biti onaj između Daniela Bažanta (30, 5-3) i Ronyja ‘Jasona’ Mariana (37, 15-9-1).

Prošli članak

Ortiza ponovno zanima meč s Hrgovićem: "King Kong se vratio, spreman sam za Hrgovića"

Sljedeći članak

[VIDEO] Ratko Martinović komentira 'FNC 5': Forgi je pripremio odlične parove! Velika prilika za odjek Bažanta, Čelić će 'osvetiti' Ćurkovića!

Preporučeno
Total
5
PODIJELI